Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
-
Eu am sa fac din mocheta, o tai dupa un sablon si o voi lipi cu moment, inca studiez solutia, daca se murdareste cred ca se curata greu fata de un plastic, nu stiu cat protejeaza in cazul unei lovituri.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
nu tine banda dublu adeziva, sunt patit.........trebuie un adeziv care patrunde in fibra mochetei si se lipeste f bine de vopsea, timp de uscare/aderenta mic, ar merge si siliconul pt sticla/portelan dar are timpul mare....., cred ca ar merge si prenandezul este tot un moment dar mai slab calitativ, nu trebuie uitat pregatirea suprafetei - degresare.Last edited by Oti; 28 April 2015, 11:28.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
am sa incerc cu Bison, sa vad ce iese, eu m-am gandit sa folosesc o mocheta mai groasa (calit mai buna), voi taia doua fasii, una pt partea dinspre interior si o fasie pe partea superioara cea mai solicitata, nu o indoi cum am vazut la altii. Am sa fac dintr-un covor de cauciuc protectie si pentru exterior......inca caut ceva cu aspect........Last edited by Oti; 28 April 2015, 12:03.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment