Pune tolonul aici sa ved ce masina ai
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Lampa ceata spate dreapta e prevazuta pentru tarile cu circulatia pe partea stinga, de-asta nu este activa pentru noi.
Cit mai multe becuri sint bune, e bine sa fii vazut de ceilalti pe strada. Sa nu arate insa ca un pom de iarna
Nu ca la L2 ar arata ...
Comment
-
Pe acelasi pricipiu sunt si lampile de marsarier, si ghici ce sunt ambele active. Am scris mai devreme (2013) ca Dacia a facut economie la 2 m de cablu, m-am inselat sunt vreo 7m de cablu(pe partea dreapta a masinii pana in bord).
Economia a fost mai importanta ca reglemetarile legale.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Vreau sa activez si eu al doilea stop ceata dar mai intai vreau sa trec de la becuri clasice la becuri cu led, ca sa nu mai stau sa fac toata masina santier cu cabluri si relee.
Consumul cu bec cu led va scadea semnificativ si atunci nu ramane decat sa trec cablu de la stopul din stanga la cel din dreapta.Last edited by GFN; 21 July 2014, 21:40.Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by stoicanu View Post@t0rq ceva sapaturi despre avertizare roata desunflata sau dezactivare esp?
Merci
Comment
-
@freee Noi vorbim de TPMS existent pe Logan II incepand cu 10.2014 pentru care se pare ca exista unele chestii deja prezente si pe ale noastre (2012-2013), asa cum a fost (este) cu HSA.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment