If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum nu sunt compatibile? Sunt diferite la spate Dacia S. de Renault Sandero? Poate nu stiu clientii ce masini au? Au S1 si au comandat pt S2......asa o fi?
Renault Sandero II are alt tip de broască (fără buton și cu deschidere cu sufă) deci probabil panoul interior e puțin diferit, voi verifica în dialogys.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Daca aveti prieteni pe TIR care fac Rusia, va trebui sa vina cu ele in cabina, in niciun caz in trailer ( si oricum nu le pune in trailer ca automat implica vama, export in Rusia, import in Romania, consignee, biroul vamal, platiti agent vamal care sa va faca vama - vreo 210 RON nu e mult oricum ) dar trebuie sa le aduceti pe firma pentru ca nu oricine face import dintr-o tara non membra UE, trb autorizatii, aprobari etc etc.
Daca le tine in cabina si le aduce ilegal, e pe barba lui ... Bunurile pot fi confiscate de oricare din vamile de pe drum, d-abia mai asteapta si vamesii sa le pice ceva ( vamesii din Rusia, Ucraina sau Belarus, Moldova, Ungaria, Romania, depinde de traseu ).
PS: eu ma ocup de transporturi in Rusia, Kazakhstan, etc etc. am relatii si nu ma bag la asa ceva, se pare ca va ard masinile acuma daca nu aveti nush ce plastic ... Pe bune, nu mai aveti cu ce sa va umpleti viata decat cu montatul si demontatul daciilor ? Brusc nici Europa nu mai e de ajuns pentru bolizii nostri de mii de cai putere, ne uitam prin Rusia si China cu ce sa mai modificam aceste bijuterii tehnologice numite DACII ...
In legatura cu carenajele spate logan 2,am gasit urmatorul site nu vreau sa se considere a fi reclama(pt ca nu este),imi poate spune cineva daca aceste carenaje sunt bune si pentru logan 2?Cica ar fi produse in Rusia oare nu or fi asemanatoare cu cele vazute de torq?
Revin in legatura cu carenajele de pe site-ul de mai sus,am sunat astazi la ei si mi-au comunicat ca la sfarsitul lunii viitoare vor primi si pt Logan 2(daca nu cumva m-au mintit) desi spuneau ca cererea pt ele este foarte mare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment