If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multe repere sunt nituite de tabla portierelor, ceea ce face demontarea celor actuale și montarea celor noi muncă, de chinez.
Să mai amintesc de garanție?!
... a produsului ori a masinii ? oricum in ambele sensuri chiar e irelevanta ...la un produs de 300 ron nu cred ca are cineva pretentii la garantie.. iar in garantia pentru masina nu stiu cati cred in asa ceva .. eu NU.
Last edited by mihaimmn; 17 November 2015, 22:21.
Reason: Automerged Doublepost
Salutare tuturor,
de curand sunt in posesia unui logan 0.9 tce,si as dori daca se poate sa gasesc un coleg binevoitor pentru a activa si eu semnalizarea cu impuls si HSA.Multumesc!
... am ridicat problema reglarii ambreiajului cu ceva vreme in urma , am pus poze si raspunsul primit a fost ca acest tip de ambreiaj , datorita cablului , nu se poate regla
...ambreiajul prinde foarte sus , aproape de capatul cursei pedalei , eu sunt obisnuit sa prinda mai jos si probabil avand un "timing" conservator (conduc de cateva zeci de ani) , nu reusesc sa ma adaptez comandei corecte a ambreiajului , in aceasta situatie.
...ma tem ca datorita acestui mod de utilizare va apare o uzura prematura a sistemului ambreiaj.
...exista posibilitatea inlocuirii cablului cu unul reglabil , asta in mod oficial , la reprezentanta , fara a afecta garantia si sa poata fi rezolvata problema reglarii ambreiajului ?
...multumesc !
...o idee , o sugestie , ceva ... ?
...multam fain !
Salutare tuturor,
de curand sunt in posesia unui logan 0.9 tce,si as dori daca se poate sa gasesc un coleg binevoitor pentru a activa si eu semnalizarea cu impuls si HSA.Multumesc!
Radu, aici pe forum, nimeni nu s-a bagat sa faca modificari la cablu ambreiaj sau pedala ambreiaj Logan 2. Este prea noua masina (garantie). Sunt sigur , oameni inventivi, solutii exista, trebuie sa ai rabdare.
Mai repede se obisnuieste "piesa", ce sa faci, nu toata lumea trece de la una la alta.
...nu este un "capat de tara" si nici nu vreau sa fortez nota
...m-am obisnuit cu pedala , dar sunt momente cand fac schimbari rapide de treapta si atunci parca am eu un "schepsis"
...ideea in sine este ca e destul de ciudat sa nu se poata regla acea cursa si ma gandeam ca rezolv problema fara a afecta garantia...fac referire la modele care au cablul reglabil , ca poate exista compatibilitate si reusesc pur si simplu sa inlocuiesc cablul fara "interventii" deosebite
...OK , asta e , sa fim santosi si...rugina sa apara cat mai tarziu posibil !
Salut! A gasit cineva o solutie alternativa pt capacul de plastic de la filtrul de polen, care nu exista pe echiparea Acces? Am inteles ca ar costa in jur de 70 eur....cam mult si la dezmembrari Logan 2 sunt cam rare. Ma gandesc sa decupez cu grija locasul existent si sa prind cu 2 bride de tabla in forma de "S" decupatura.
Singura mea rezerva este ca nu va fi suficient de etans si o sa-mi bage praf pe acolo...aveti ceva sugestii? Multam!
Din pacate forma constr. nu permite improvizatii. Incep sa se ieftineasca capacele, cauta dupa cod, au ajuns pe la 30e, eu mai astept, pe la sub 100lei cred ca este pretul corect.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Salut! A gasit cineva o solutie alternativa pt capacul de plastic de la filtrul de polen, care nu exista pe echiparea Acces? Am inteles ca ar costa in jur de 70 eur....cam mult si la dezmembrari Logan 2 sunt cam rare. Ma gandesc sa decupez cu grija locasul existent si sa prind cu 2 bride de tabla in forma de "S" decupatura.
Singura mea rezerva este ca nu va fi suficient de etans si o sa-mi bage praf pe acolo...aveti ceva sugestii? Multam!
Ai un PM, cu informatii
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
As zice ca e o solutie proasta, acolo e un canal pe care se scurge apa de pe luneta pe care chederul ala il blocheaza fortand apa sa curga peste aripa si pe clapeta de rezervor.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment