'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e mai greu de bagat in frigider. o bei calda ?

pana la urma s-a inscris cineva la tombola asta ? vad ca trebuie sa ai imprimanta acasa, ori a mea e stricata. va las voua masina.

Comment

• am fost eu azi...si erau portile inchise la orele 15:00!
      n-am vazut nicio cisterna de Paulaner!
      Keep walking...

Comment

• Am fost eu astazi sa ma inscriu cu un cod. Evident, necastigator pentru tricou sau sapca dar am intrat in tragerea la sort pentru bolid. Nu iti trebuia imprimanta, doar o foaie si un pix/ telefon sau memorie buna.

Comment

• Am fost si eu astazi la Amat,insa cei de acolo nu au luat in considerare codul pe care il detineam pentru ca nu era imprimat si mi-au dat ei altul.Bineinteles ca nu am castigat nici unul din premiile pe loc si am intrat la trageri.
          Mult noroc tuturor participantilor !
          Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

• asa scrie si in regulament. e postat mai in urma de un coleg. nu se ia in considerare decat originalul scos la imprimanta.
            si nici nu mai am timp. maine dimineata plec la socrii, pe langa snagov, si fiind duminica inchid devreme. e doar pana in 29.
            de fapt asta era si ideea lor. inscriere intre 27 si 29, dintre care 2 zile sambata si duminica. ca sa nu mai fie nevoie sa dea masina.
            Last edited by B997NDL; 28 June 2014, 23:03.

Comment

• L-am vazut astazi la Meridian Sud. Mi-a placut.

Puncte tari: climatizarea automata. (poate sa-mi explice cineva cum functioneaza si ce reglaje se fac - manual si automat)

Puncte slabe: lipsa senzorilor de parcare de pe lista de optionale.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                e mai greu de bagat in frigider. o bei calda ?
                E de la Termo King!

Comment

• eu vrut sa-mi iau protectii laterale de usa cum are logan aniversar. Cand am auzit pretul m-am taiat ca maioneza -1000 lei toate 4 buc.
                  Plus ca trebuie sa dai gauri in usa sa le prinzi.

am vrut sa vad cat costa si jantele de 16 (gume 195/55/R16) dar nu a gasit codul lor nici dupa seria masinii expuse la vanzare,

..... m-am inscris si eu la un logan cu ocazia asta. daca il castig ii iau farurile , jantele si fac schimb cu ale mele. Dupa il vand. .... vise

Daca vreti i mica filmare cu Logan 10 ani....acum se incarca.

Comment

• Seteaza videoclipul public sau nelistat. Pe privat nu putem sa-l vedem.
                    Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

Comment

• nu incercati link-ul ca nu a vrut sa-mi incarce complet filmarea. O s arevin cand este incarcata cu alt link. Sorry

Aste este link-ul bun cu logan aniversar 10 ani

Last edited by gutu1; 29 June 2014, 04:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• are capac la groapa din bord...

Comment

• Bricheta e optionala?In video apare doar priza!S-au s-o fi lipit de mana cuiva?
                          logan
                          Last edited by gorica1979; 29 June 2014, 23:48.

Comment

• De obicei la masinile expuse in showroom se indeparteaza bricheta si scrumiera. De ce? pentru ca dispar.
                            Attached Files
                            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Am reusit sa conduc Duminica editia limitata Logan "edition 10" , varianta 1.5 dci -75cp

Plusuri si minusuri ,pur subiective :

+ Antifonare mult inbunatatita ;
                              + Suspensie armonioasa ,fara troncaneli inutile ;
                              + Cuplu motor prezent inca de la turatii joase (1500 rot/min);
                              + Atmosfera interioara placuta fata de PH1;

- Scaune la fel de pacatoase (sezut scurt ,reglaje spartane );
                              - Volan mai subtire decat la ph 1 (pentru doamne si domnisoare ):
                              - Lipsa roata rezerva (doar o tentativa de compresor intr-un suport de scartz )
                              - Chederul de pe marginea plafonului lipit in doru' Lelii ;
                              - Scapari mari la finisaje ,imbinari realizate grosolan , in special la portiele spate ;
                              - Sistem Media Nav greu de urmarit cand masina e expusa la soare .

Concluzie :personal, nu as da 500 de euro in plus fata de varianta Laureate .

Comment

• Nici nu au curaj sa puna un 1.2 16v la drive.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google