Diferenta de 500 euro eu cred ca se justifica destul de bine daca facem un calcul. In primul rand sunt jantele si cauciucurile pe 16 care sunt mult mai scumpe decat cele pe 15. apoi vine interiorul... tapiseria si scanele fata cu buzunarase si in primul rand consola centrala care arata mult mai bine chiar daca tot o bucata de plastic este. Blocurile optice fata cu incinta dubla, semnalizatoare pe oglinzi, indicatoarele de bord mai placute decat in portocaliul classic si in primul rand climatronicul. Nu mai mentionez detalii mici dar care se aduna totusi: stopuri fumurii, geamuri el spate stalpul central innegrit si inscriptii logan 10 ani pe praguri (sincer astea mi se par un pic chicioase). Ideea este ca si pretul la revanzare, ma gandesc ca o sa fie un pic mai mare.
Imi pare rau intr-un fel ca nu am facut un efort suplimentar sa-mi iau motorul de 0.9 pe care il consider destul de bun la capitolul cuplu motor si consum dar ma consolez cu faptul ca peste 3-4 ani o voi pune totusi pe gpl . Si inca ceva pt 300e imi luam pe cafeniu matalizat, culoare superba pt logan.
Imi pare rau intr-un fel ca nu am facut un efort suplimentar sa-mi iau motorul de 0.9 pe care il consider destul de bun la capitolul cuplu motor si consum dar ma consolez cu faptul ca peste 3-4 ani o voi pune totusi pe gpl . Si inca ceva pt 300e imi luam pe cafeniu matalizat, culoare superba pt logan.
Comment