'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai da si o luam iar pe aratura si o dam in BMW si mai stiu eu ce.
    La banii care este da as fi luat Logan aniversar dar nu cu 1.2.
    sigpic

Comment

• bai mr.k nu noi ajunseseram la concluzia ca fordul e mult sub dacia si in alte posturi tu ziceai ca chevrolet aveo e mult peste dacia? Deci te rog frumos ia-ti aveo, lasa fordul in pace )))
      sigpic

Comment

• De acord Stoican ,1.5 Dci 75 cp este mai ok,insa dc se foloseste mai mult in oras ,isi face treaba si un 1.2 fara probleme.
        GM a decis sa retraga Chevrolet din Europa,astfel ca ramane Opel,au considerat ca este de ajuns
        Last edited by Allyn_y; 14 August 2014, 12:19.

Comment

• Originally posted by Allyn_y View Post
          Nu inteleg de ce ma contrazici.. dar poti arunca o privire aici :

ps: madhorsefuzzy are dreptate dar daca erai ironic am inteles ..apropo referitor la ''putini isi permite care este '' acum 2 zile asteptam pe cineva intr-o intersectie in Craiova,in 25 de min am numarat 12 bmw seria 3 e 90. Deci treaba cu ''permisu'' nu prea mai e valabila.. bmw-urile sunt cele mai multe in cr din trioul german de departe si probabil din Ro, A4 iar f multe,iar Mercedes f rare
          Faceam referire la benzina. Ala e diesel. In fine. My bad.

Modelul aniversar cu motorul de 1.2, parerea mea ca nu merita. Daca iti ofera vreun discount sa dai mai putin ar fi ok.
          Last edited by Archangel80; 14 August 2014, 12:21.

Comment

• Auzi si tu "bai mr.k"
            Cat de mult ma contrazic eu cu el dar sa ma adresez asa chiar nu e frumos deloc.
            Chiar si sub forma de gluma.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Allyn_y View Post
              ps: madhorsefuzzy are dreptate dar daca erai ironic am inteles ..apropo referitor la ''putini isi permite care este '' acum 2 zile asteptam pe cineva intr-o intersectie in Craiova,in 25 de min am numarat 12 bmw seria 3 e 90. Deci treaba cu ''permisu'' nu prea mai e valabila.. bmw-urile sunt cele mai multe in cr din trioul german de departe si probabil din Ro, A4 iar f multe,iar Mercedes f rare
              Sunt 2 categorii:
              - imi permit sa imi iau bembeu E90 (il cumpar, ii pun numere de texas, nu-i fac casco, o spal doar p-afara, ii fac revizia doar daca nu am incotro si merg cu ea legata cu sarma pana pica de tot) : ma plimb 2 km (benzina/motorina scumpa) in oras cu maneaua tare sa moara dusmanii
              - imi permit sa imi iau BMW: il cumpar, platesc taxa, ii fac casco, ii fac reviziile la timp si cu piese de calitate, il conduc zeci-sute de mii de km fara sa ma doara costurile

Daca ii intrebi fiecare categorie considera ca "isi permite" Bembeul/BMW-ul. Si ambele categorii voteaza ... da mai mult prima ca a doua e sictirita de politica

Ciudat, a doua categorie e foarte foarte rara ... da cine sunt eu sa imi dau cu parerea despre unul sau despre altul daca isi permite sau nu ...

P.S. Eu sunt din categoria 3 care nu isi permite bembeu. ;)

Offtopic: Vad multe aniversare cumparate de firme in Buc.

Comment

• Daca iti permiti sa intretii un Logan II, cu siguranta iti permiti sa intretii si un BMW E90. Preturile la revizii sunt aceleasi.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• mare adevar !
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Am corectat eu:
                    Originally posted by vitriol View Post
                    Daca iti permiti sa intretii un Logan II la reprezentanta, cu siguranta iti permiti sa intretii si un BMW E90 cu cele mai ieftine piese de pe piata la coltz de bloc. Preturile la revizii sunt aceleasi.
                    La CASCO cad plombele.

Comment

• Altu' care incepe cu piese ieftine de la coltul blocului...

Comment

• mda, cand piesele de E90 vor avea pret ca cele de logan la reprezentante, atunci ...da.
                        pan atunci, nu.

Comment

• Vitriol nu prea stii cum stau preturile la BMW.
                          O colega cu un BMW seria 3, model 2000, i s-a stricat ACul vara asta. I-a inlocuit un kkt de piesa ca sa mearga magaoaia cu 300 euro la un service multimarca. La APAN, reprezentanta BMW, i-au cerut in jur de 800 euro pt aceasi piesa si manopera.

Daca ai avut BMW si stii tu ca e mai ieftin sau egala intretinerea cu un Logan, jos palaria.

Comment

• Sa vezi daca iti pica tie ceva la AC de la Logan, cat te costa o piesa. N-ai dat cel mai fericit exemplu.

Comment

• Ozenele, treaba e ca daca iti iei Logan II esti obligat sa faci revizia la reprezentanta daca vrei garantie, iar eu cred ca 95% isi cumpara masina noua si pentru garantie. In schimb, daca iti iei E90, nu te obliga nimeni sa faci reviziile la reprezentanta, corect? Sau nu stiu eu bine?
                              Deci ce comparam aici? Kilogramele de jmecherie; adica daca ai E90 trebuie sa arati ca faci revizia la reprezentanta, altfel nu esti "tru"?

Archangel, noi vorbim aici de E90, nu e bemveuri din vremea mezoliticului, care este clar ca se strica dupa 14 ani si sute de mii de km.

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                                Auzi si tu "bai mr.k"
                                Cat de mult ma contrazic eu cu el dar sa ma adresez asa chiar nu e frumos deloc.
                                Chiar si sub forma de gluma.
                                Nu a fost cu intentie nasoala, Daca asa s-a inteles my bad
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google