eu stiam ca sunt alarme cu functia de ridicare a geamurilor. probabil ca modificarea e usoara. trebuie doar ca macaralele electrice sa fie alimentate si dupa luarea contactului. probabil e vorba de alimentare directa de la baterie.
'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Doar ca idee ... pentru a inchide geamurile automat ai nevoi de impuls pe geamuri si o alarma care sa stie sa dea comanda de inchidere - adica o alarma care se leaga direct pe canbus. Alarma pe care o am eu pe masina - spre exemplu - stie sa si deschida si sa si inchida geamurile automat la dezarmarea/armarea masinii doar ca nu am macaralele cu impuls.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postdin cate stiu, s-a renuntat de mult la tabla de sidex, inca de la loganul ph1, si o importau din cehia. dar nu stiu dac asa este. din spania in niciun caz.
poate acolo o trateaza cu ulei de masline.
Comment
-
De unde durerea mea stie tinichigiul ce sourcing de tabla are Dacia? A gasit vreo stampila CTC sub vopsea? Stie dupa gust?
In alta ordine de idei, voi vroiati editie aniversara din inox bag seama, in rest echipamente de latitude, motor de megane RS si pret de acces de 1.2.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Posteu stiam ca sunt alarme cu functia de ridicare a geamurilor. probabil ca modificarea e usoara. trebuie doar ca macaralele electrice sa fie alimentate si dupa luarea contactului. probabil e vorba de alimentare directa de la baterie.
Am vazut vreo 3 de astea edition 10 ani...nu arata rau deloc!Keep walking...
Comment
Comment