'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intotdeauna dimensiunile atipice vor costa mai mult..Pacat ca nu au pus si ei dimensiuni obisnuite,gen 205/55/r16..Probabil freaca,ceva de genul..
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• E la fel ca la chevrolet editie speciala cu jante si anvelope intermediare.

Comment

• Pe 15" poĆ­ căuta KFZ 8932 R15 6 4X100 ET40 sunt argintii pe exterior.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Unde gasesc o roata de rezerva mica si un cric pt SL10? La reprezentanta nu au.

Comment

• Daca nu au aduc. In targ la vitan le ai pe amandoua insa,
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Stie cineva ce dimensiuni au stergatoarele de pe Loganul 10 ani??? Am masina de 30 de zile si vreau sa schimb stergatoarele, fac zgomot la stergere.....si sunt Valeo care stiam ca e OK.

Comment

• Da' ce, e asa greu sa le masori? Sau e mai comod s-o faca altii?
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Sunt in pijamale la pc si masina e in parcare intre blocuri....am intrebat si eu....ma scuzi ca te-am deranjat !!! Ma gandeam ca stie cineva.
                  Last edited by IancuMIC; 19 October 2014, 18:56. Reason: Fara QUOTE la ultimul post.

Comment

• Nu domnule, nu m-ai deranjat; eram doar nedumerit.
                    Noapte buna.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Le cumperi online in pijamale sau te imbraci sa mergi dupa ele? daca a doua varianta, ia o ruleta si mergi pana la masina.
                      are aceleasi dimensiuni ca loganurile non aniversare.

Comment

• Si daca mu ma insel au aceeasi dimensune ca la toate modele de Logan
                        sigpic

Comment

• Originally posted by qadyro View Post
                          Stie cineva ce dimensiuni au stergatoarele de pe Loganul 10 ani??? Am masina de 30 de zile si vreau sa schimb stergatoarele, fac zgomot la stergere.....si sunt Valeo care stiam ca e OK.
                          Fac zgomot doar la rece, la cald sunt ok.

Comment

• Eu folosesc de vreo 5 ani 22' la pasager si 23' pe partea soferului. Cumpar anual alca din carrefour la ~10 lei bucata si-si fac treaba cu brio timp de un an apoi chiar de nu se strica prefer la se inlocuiesc; m-am lecuit de stergatoare scumpe
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• la 15 lei un valeo din Cora e scump? Si nu face zgomot.

Comment

• Dimensiune la stergatoare la logan 2 e de 55cm sofer si 50cm pasager.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google