'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ca fauveul nu mai face masini cum facea... stim.
    ca unii posesori de fauve sunt frustrati de faptul ca au facut parte din turma de oi cand si-au cumparat masina, e clar.
    ca unii posesori mai sunt si redactori sau au relatii cu patruciuning e evident.
    eu vad articolul asa:
    - o oaie si-a luat un golf sau un polo...
    - masina s-a stricat
    - vw i-a dat cu flit si nu a acoperit costurile, desi problema e recunoscuta
    - oaia incepe sa se razbune si toarna articole peste articole pe net despre cat de rahat este vw
    - oaia e ipocrita si uita ca a fost oaie atunci cand si-a luat troaca fauve, uita ca se dadea in besini si radea de logan, uita ca facea de rahat loganul ca bla-bla-bla, uita ca statea in dristor la garsoniera nu in militari la doua camere samd
    ca are dreptate cu ce scrie in articol, da!
    ca e nesimtit cand se face ca a uitat cine s-a dus ranjind sa dea banii pe fauveu...

totusi, e vorba si despre evolutie.
    orice producator care se apuca sa experimenteze se va lovi de aceleasi chestii - printre chestiile experimentate se vor gasi si dume care sa ii strice ziua.
    de ce nu a preluat renault mai devreme cutiile dublu ambreiaj? i-a lasat pe altii sa isi bata capul cu ele.
    dintre toate marcile de pe piata, cred ca toyota e singura care mai face cat de cat treaba. dar nici ei nu se zbat prea tare. au si ei probleme cu erorile de proiectare.
    acelasi motor de 2.0 D4D de pe avensis renumit pentru fiabilitate, daca il cauti pe RAV 4 descoperi ca e cel mai recomandat sa nu il cumperi pentru ca arde garnituri de chiulasa pe paine. totul din cauza unei erori in amplasarea vasului de expansiune.

Comment

• sunt curios cum e in SUA, in lege ei au un fel de garantie comerciala de 1 an de zile, (in termen de 1 an poti sa primesti banii inapoi daca nu-ti convine ceva la produs), deci cumperi o masina o folosseti pana face un an si o dai inapoi, o Dacie cu motor de 4L nu s-ar vinde acolo? ce se intampla daca scartie stergatoarele, nu spun de lampa torpedou si alte chestii......
      „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Am vazut si eu o Jetta la fel cu rugina la prag spate dar nu cred ca e problema de fabricatie.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        sigpic

Comment

• Loagnul 10 era subiectul aici.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Pai se tot aduce un duscutie mare companie wag si nu stiu de ce.

sigpic

Comment

• Nici eu nu cred ca un vw poate sa aiba rugina. Este pixelu albastru ,acum ca unii inca viseaza asta e )
              Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

On : Cea mai mare schimbare la Loganul 10 ani ,mi se pare interiorul,in special clima si butoanele pe usi un mare +
              Last edited by Allyn_y; 30 October 2014, 12:08.

Comment

• Cat timp voi vizionati youtube-ul pentru alte marci, coborati in parcare si luati la puricat Ligheanul, cine stie ce oratanii gasiti sub vopsea.
                Lasati Passatul, ca oricum e mai prost decat un SL10, iar cine are bani de SL10 nu plateste dublu ca sa-si ia Passat, pentru simplul motiv ca nu-i trebuie dotarile limuzinei, e multumit de butoanele de pe usi de la SL10 si de clima .

Comment

• Chiar asta fac acum
                  Revin cu poze

sigpic

Comment

• Si mai lasati-o naibii cu frustrarea mea ca mi-am luat Logan. Am dat banii pe el, l-am utilizat, preferam sa fie mai rezistent in timp dar n-a fost sa fie, asta e.
                    Nu mi-am vandut casa sa-mi cumpar Logan-ul, nu m-am indatorat pe viata, am avut banii, i-am dat, s-au dus, gata frate, nu ma mai frecati atat, ca nu va datorez voua bani.
                    Faptul ca am cumparat masina pe banii mei si nu ai vostri, imi da dreptul sa spun ce vreau io despre rabla, de vreme ce e real si poate ajuta un eventual doritor de masini produse de Dacia sa se fereasca de asa ceva.
                    Capisci?

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1414667474.744314.jpgImageUploadedByTapatalk1414667491.534914.jpg
                      Cam asa arat un lighean de 75.000€ pe dedesubt

sigpic

Comment

• Aia e tabla groasa, nici peste 30 de ani nu o mananca rugina complet. Planetara nu are rugina, la Logan ruginise in primul an, superficial.

Acum, ce legatura are cu Logan-ul? Rugina e elementul comun? Bravo frate, nu cumparati masina aia de 75.000 de euro, indiferent ce o fi. Nu mai fiti bucurosi ca si capra vecinului e cum e, vedeti sa nu aiba si capra voastra râie.

Comment

• Asa cum spui despre ligheanul tau (Dacia) asa pot spune si altii de alte ligheane
                          Totusi nu are voie sa arate asa
                          Acolo e sasiul masinii
                          Eu nu am vazut un cadru motor sa arate asa la Dacia.
                          Poate am fost eu orb.

sigpic

Comment

• Ideea este ca altu a dat saci de bani pe masina ,masini de peste 20 000 E ,si a luat-o rugina ,despre ce vorbim noi aici ?! Pe alte site-uri a fost expus polo cu toba complet mancata de rugina dupa 1 an de zile,iar golf 5 am un vecin si are rugina la aripa spate, aia ce sa mai zica saracii,hai sa revenim pe pamant )
                            Last edited by Allyn_y; 30 October 2014, 14:42.

Comment

• @mr.k nu e vorba de capra vecinului e vorba ca multe lume tine in brate marci auto de zici ca le da aia de mancare si nu vor sa vada realitate.
                              Numai Dacia are probleme cu rugina .
                              Numai Dacia are probleme cu garantzi etc etc
                              Toate la Dacia si la altii miere pe paine.
                              Fugi de dracu si dai de tasu'

sigpic

Comment

• V-am mai zis, verificati capra proprie, sa nu fie plina de bube deja.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google