'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si bratele oare nu sunt mai lungi fata de cele de la loganul 1
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by Bizo View Post
      Lasa ca atunci cand vine vorba de revizii toti sariti cu gura ca sunt scumpe. Va sta bine cu tamburi.
      Daca 100 de lei pe placute sunt mult, nu mai cumparati masina, ci abonament RAT.

Comment

• Placutele de frâna la x52 sunt de la 160 ron, despre ce vorbim?

Concret pentru discuri neventilate au codul 410609646R - caută la 100 ron, găsești?

Tamburii la SL10/k52 sunt de 227.6mm față de 203.3mm la B/L52
        Last edited by t0rquemada; 31 October 2014, 13:53.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• La Logan 1 era la fel, acum sunt si la 100 de lei.
          Ca la L2 sunt acum 160 lei, de aici rezulta hotia Dacia. Or sa se ieftineasca si astea.
          Pana la urma, si 160 e acceptabil, pe spate se tocesc mai incet placutele. Iar siguranta ca franeaza mai bine masina, priceless.

Comment

• Originally posted by pilifida View Post
            nu are legatura cine cu cine se bate.
            Spune-le asta şi managerilor de vânzări, să vezi dacă te crede cineva.
            Din păcate pentru Renault, tocmai Hyundai-Kia este grupul care le-a "furat" în ultimii 8 ani cea mai mare parte din cota de piaţă, pe care francezii cu rombul ca siglă o deţineau înainte de 2006.

Comment

• Momentan majoritatea x52-lor sunt în termen de garanție 4, 3 sau 5 ani timp în care reviziile se fac obligatoriu în reprezentanță (că de aia unii au vrut mașină nouă) unde ți se servesc plăcuțele la acel preț. Nu vorbim de piese after market încă.

După revizie tu și ceilalți veți urla că e scumpă revizia.
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1414753197.652901.jpg
                Intamplarea a fost sa gasesc una langa alta pentru o poza.
                @mumus inca ma uit pe strazi de pe un Toledo dar nu am reusit sa vad nici unul.
                Sa se fi epuzitat stocul?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                sigpic

Comment

• Ce bot fin are Polo, ce cartoafa are Loganul. Stiu, nu vad eu bine.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                    Nu numai ca este copiata, este chiar mai misto, pai cum, tu nu vezi ? Sandero e cea mai tare masina domle, ca o are pilifida, si asa zice si Cezar.
                    mumus tu esti in alta liga. Uita-te si din spate si sesizezi asemanarile. Chiar stati prost cu design-ul daca nu vreti sa recunoasteti asta.
                    @mr.k nu imi e rusine sa recunosc daca apar frecusuri la masina, spre deosebire de altii care neaga realitatea
                    sigpic

Comment

• Coboara garda la sol la Logan si ai sa vezi ca are aceasi dimensiune botul

sigpic

Comment

• nu ai ce. Ei sunt hateri si la ei realitatea nu conteaza. Daca scrie dacia e diferita, e mai urata si toate alea.
                        sigpic

Comment

• Coboara garda la sol la Logan si ai sa vezi ca are aceasi dimensiune botul
                          Tu nu vezi cat de gros e botul la Logan, care e unghiul de cadere al capotei. E grosolan.
                          Pentru gustul meu. Bine ca iti place, de vrem ce si detii un L2, era nasol sa nu iti placa macar la design.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                            Exista un element care seamana la logan 2 cu vw polo, buza barei fata, in rest, ambele au 4 usi, parbriz si luneta, scaune, volan...ce mai, sunt identice pacat ca unii sunt chiori si nu vad...
                            si mumus, tu te bucurai ca un copil de 3 ani in fata unei bomboane sugus cand ai descoperit ca ai 2-3 componente de octavia parca. deja visai ca defapt ai octavia )) mi-e lene sa caut acum posturile tale, dar poate iim pun mintea cu asta. Ce relevanta are ca seatul tau are alte piese? lol. Sa stie rumanu' cu masina low cost ca defapt el are ceva semi-premium haha. Sa epateze.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                              [ATTACH]491111[/ATTACH]
                              Intamplarea a fost sa gasesc una langa alta pentru o poza.
                              @mumus inca ma uit pe strazi de pe un Toledo dar nu am reusit sa vad nici unul.
                              Sa se fi epuzitat stocul?

Hahahaha [emoji23] identice domle, identice!

Cat priveste toledo, se vand mai multe pe zi ce trece, dar degeaba esti ironic, nu are cum sa concureze cu loganul la vanzari, nici macar Rapidul, care se vinde poate de 10 ori mai bine ca toledo. Dar mie imi place exclusivismul. Daca am reusit si cu bani putini, si mai bine.
                              Last edited by mumus; 31 October 2014, 14:18.
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus pune poaza lu stoicanu langa poza asta si poate asa intelegi si tu ce inseamna identice in proportie de 90%, ca vad ca altfel nu se intelege pe aici:

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google