'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In ciuda carcotelilor unora, eu cred ca se vand fara probleme masinile. Toti aia care viseza, 1,2 turbo sau mai stiu eu ce n-au avut bani decat de 1,4 sau 1,6 8V insa la comentat sunt primii.
    Masina asta are ce a cerut lumea, semnalizari in oglinda, clima, jante pe 16, exact ce dorea multa lume pe aici pe forum, chestii utilizabile mai des decat aia 15 cai in plus.
    Pana in 2007 vroia lumea motor mai puternic pe logan, au scos 16V si au vandut 3% din totalul gamei cred. Asa o sa fie si la asta, vor scoate un motor mai puternic si o sa cumpere 5%. Nu din aia 5% faci banul.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Nu din aia 5% faci banul.
      Pai ce sa zic, scoti un model aniversar sa marchezi ceva, nu sa scoti banul.
      Am vaga impresie ca stii ce inseamna model ANIVERSAR la alte marci. Nu e vorba ca suntem carcotasi sau nu, oricum pot comenta obiectiv de vreme ce nu ma mai intereseaza achizitia unei masini produsa de Dacia, din seria noua.
      Modelul asta aniversar e ca si cum aniversezi 10 ani de casnicie si-ti duci nevasta sa manance ceva la KFC/Mc Donald. Mai bine stateai acasa!
      Last edited by mr.K; 20 June 2014, 08:30.

Comment

Este chiar prea OK, clima+jante la pret de nimic. carcotasi sunt foarte multi...
        Daca se vrea putere, se ia motorinarul si se mapeaza...

Comment

Dar ce te faci cu cei care nu apreciaza diesel-urile...

Comment

Ca posesor de L2 mi se pare foarte ok acest model aniversar cu mici retineri.
            Cum va arat masina cu jenti pe 16 , va avea garda la sol ca la stepway?
            Cum va trage motorasul de1.2 de acele roti asta daca nu are rapoatele la cutie schimbate?
            In rest este ok mai ales la banii ceruti.
            Numai pretul este aniversar.
            sigpic

Comment

Numai pretul este aniversar.
              Adevar ai grait!

Comment

daca ai "genţi" pe 16 nu inseamna ca ai si garda la sol marita ...
                1.2 pentru o masina de familie si un mers absolut normal e de ajuns
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Daca are rotile de stepway o are daca nu au pus avelope sport cu talon de 50
                  sigpic

Comment

Daca are 205 55 R16 inseamna ca e mai inalta cu 5mm daca nu s-a umblat la suspensie. La stepway nu o inalta doar rotile, asta e clar.
                    Talonul unei anvelope nu are cum sa fie "sport", talonul e doar un procent.

Comment

Am zis eu talon sport?
                      Am zis anvelopa sport cu talon de 50.
                      Am vrut sa spun ca Loganul fiind deja destul de inalt daca mai adugi 0.5cm o sa arate destul de cocotzat.
                      Dar de este aniversar si trebuie sa fie mai presus de ori ce Logan de pana acum.
                      sigpic

Comment

Poate la următoarea aniversare o sa scoată RS, pt cârcotași ) cu un 2000 turbo sub capota eventual )
                        Evident ca se putea mai bine, insa e vorba de costuri.
                        Adevărat a grait Stoicanu, doar prețul e aniversar. In fond, deși e doar o mișcare de marketing, au scos ceva in plus si e de apreciat
                        Last edited by Madutzu25; 20 June 2014, 09:21.
                        My Ride sigpic

Comment

@mr.k ia zi-ne maica ce masina ai mataluta sa vedem cu ce posesor de range rover ne contrazicem? Daca esti asa atotstiutor de ce nu lansezi si aici masina pe care o detii? Sa vedem ce bijuterie pe 4 roti iti gadila matale toate simturile?
                          Ce motor de 200 cp ascunde sub capota bolidul tau? ce quad-climatronic ai in interior? Daca aveai sange si iti considerai criticile justificate, nu doar ura pura ca tie ti-a ruginit loganul in 2 zile atunci comparam la rece cazatura de logan cu bolidul tau magnific care te satisface. Dar de 2 ani dai din gura da pe sec. nici motorizarea nu ai binevoit sa o pui. De ce anume ti-e frica? Ti-e frica ca o sa dau o raita pe forumul respectiv si pun pe aici problemele masinii tale? Asta e, toate au probleme, unele mai mari altele mai putin mari, daca iti palce masina atunci treci peste ele, dar o discutie de la egal la egal asa se poarta. "Incognito" mode e ne-fairplay
                          Last edited by pilifida; 20 June 2014, 10:04.
                          sigpic

Comment

195/55R16, are diametru cam la fel cu alea de baza.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Pilifida, esti putin pe langa, K a zis de cel putin 39 de ori ca are 1.4, logan ph1.
                              Las-o mai usor sa nu faci icter.

Comment

@mr.k ia zi-ne maica ce masina ai mataluta sa vedem cu ce posesor de range rover ne contrazicem?
                                Nu vorbeam cu tine, McRae ( RIP!), dar.....daca tot vrei sa dai o raita pe un forum, fa-mi te rog o recenzie la marca Subaru, modelele Legacy, Outback. Lista problemelor des intalnite ma intereseaza. Merci!

Despre brandul Land Rover iti pot spune eu ce doresti, Freelander si Discovey, am suficienti km facuti cu ambele.
                                Last edited by mr.K; 20 June 2014, 10:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google