'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kit de reparatie pana 45e+tva
    Compartiment de depozitare 24e+tva = polistiren
    205/55 R16
    Last edited by t0rquemada; 22 June 2014, 00:07.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• unde ai vazut tu 205 pe vreo dacie de fabrica?

Comment

• Cu tot respectul, dar preţurile afişate de tine sunt preţuri din reţeaua Dacia, eu făceam referire strict la preţurile de cost.
        Cum poţi să justifici acel preţ de 24 Euro + TVA (cât preţul unui aparat DVD de exemplu) pentru acea bucată simplă de polistiren, intitulată compartiment de depozitare?

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
          Cu tot respectul, dar preţurile afişate de tine sunt preţuri din reţeaua Dacia, eu făceam referire strict la preţurile de cost.
          Cum poţi să justifici acel preţ de 24 Euro + TVA (cât preţul unui aparat DVD de exemplu) pentru acea bucată simplă de polistiren, intitulată compartiment de depozitare?
          Se cheama profit, si cam asta ii intereseaza, mizeaza pe cele cateva optiuni adaugate, dar in schimb nu iti mai dau kitul de pana.

Comment

• @skd_ozenel Aici

Si cum SL10 are jante de Stepway, are si anvelopele necesare 205/55R16

Roate de rezerva e 120e (cu cric).
            Attached Files
            Last edited by t0rquemada; 22 June 2014, 00:44.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• asa sa fie, uitasem si de duster... mia culpa, tanti mia.

Comment

• Eu cred ca loganul o sa aiba 195/55/R16 pe post de anvelope...
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Dupa o vizita la Cobalcescu, avem asa:

Logan SL10 1,2L 16v, bej cendre, medianav, AC auto, fara CCSL
                  -anvelope si roti 195/55 R16 , jante de stepway
                  -tamburi spate ventilati
                  -servo directie cu pompa mecanica
                  -fara tubulatura locuri spate
                  -fara ceata dreapta spate
                  -fara roata rezerva si cric
                  -prezenta cheie roti, carlig si kit de pana
                  -servomotoare cutie aeroterma!
                  -prezenta multiplexor! confirmata partial
                  -fara placuta ovala
                  -ornamentele exterioare de pe usi prinse cu suruburi si cleme (cel putin 1 vizibil)

Comment

• adica ?
                    -servomotoare cutie aeroterma! -ca la solenza cu buton , nu cu sufe ?
                    -prezenta multiplexor - adica ?
                    -fara placuta ovala- unde ar trebui sa zica modelul aniversar ?
                    Last edited by Costi-bc; 23 June 2014, 15:42.
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

• -servomotoare cutie aeroterma!, normal doar ai AC automat
                      -prezenta multiplexor = legatura intre CAN si CAN mutimedia =>date Ecodrive pe medianav
                      -fara placuta ovala => prezinta dotarile masinii seria de fabricatie etc.

Comment

• Zicea un coleg mai sus de editii limitate. E fain sa stii ca ai o editie limitata, ca esti printre putinii care o au. Sincer, si eu ma simt bine. In aproape 2 ani cred ca am vazut pe strazile patriei maxim 5 story. Era ca si la dacia 1410 sport. Era putin mai scumpa, dar iesea in evidenta pe sosea atat prin design cat si prin putinii cai in plus pe care ii avea. Iar proprietarul era mandru. In facultate imi doream tare mult o dacie sport care sa fie f bine intretinuta.
                        Cati dintre posesorii de logan din tara au cont pe logan club? Extrem de putini. Producatorul se concentreaza pe sectorul de piata care are nevoie reala de masina, nu pe cei cativa forumisti carcotasi a caror parere oricum nu conteaza in fata lui.
                        sigpic

Comment

• ...si tot limitat o sa dispara oglinzile cu semnal pe ele.

Comment

• Iluminarea bordului e pe alb? Parca așa am văzut o poza pe net
                            My Ride sigpic

Comment

• Daca stai bine sa te gandesti si ABS+ a fost editie limitata, nu?
                              sigpic

Comment

• Aşa model aniversar a mai fost şi "Dacia 1310 Dedicaţie".

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google