'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prima poza iluminare oranj+ace rosii, a 2a poza iluminare alb + ace galbene, a 3a BRazilian style
    Attached Files
    Last edited by t0rquemada; 24 June 2014, 17:16.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Ala brazilian e aiurea.Toate culorile posibile.Zici ca sunt pacanele.Personal primul mi se pare cel mai in regula.Arata a masina nu poker electronic.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Imi place cel brazilian

Comment

• Ce or avea brazilienii astia nu știu, dar tot ce e frumos se duce la ei ) încă mai salivez după kit-ul ăla aerodinamic
          My Ride sigpic

Comment

• Si eu merg pe varianta Braziliana.
            sigpic

Comment

• Da, Brazilia este cea de-a 7 putere economica a lumii, dupa PIB.

Si a cistigat si de 5 ori Cupa mondiala, anul asta poate va fi a sasea...

Asa ca e normal, totusi si noi am merita UN PIC mai mullt poate ...

Comment

• off
                fii sigur ca n-ai vrea sa traiesti in brazilia. se face foamea ca in africa. nu stiu cu te incalzeste pib-ul cand n-ai ce pune pe masa.
                si anul asta nu castiga nimic. au noroc daca trec de optimi. eu sper sa ia italia, dar parca vad ca va fi ori germania, ori olanda.

on topic
                si mie tot prima poza imi place, e de bun gust.
                bordul brazilian e cam tiganesc. dar ce sa ceri de la ei ?!
                Last edited by B997NDL; 24 June 2014, 18:30.

Comment

• off-topic: Ziceai ceva de Italia?

on-topic: Mie imi place cel portocaliu. Cel alb mi se pare cel mai aiurea. Cel brazilian ar fi la mijloc

Comment

• nu sunt aliaj, sunt tablele de pe stepway

Comment

• Capacele inseala.
                      sigpic

Comment

• pe duster au fost prima data, dar au 5 prezoane. cat costa oare un set de table ca astea ? mi-as lua pentru iarna.

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                          Ala brazilian e aiurea.Toate culorile posibile.Zici ca sunt pacanele.Personal primul mi se pare cel mai in regula.Arata a masina nu poker electronic.
                          Pacanele...
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Are striatii pe tamburi sau nu văd eu bine? Jantele astea de tablă cu spite se pun pe sandero, la euromotor braşov e plină curtea de sandero cu jante d'astea. Sandero stepway mai exact.

Sent from HTC EVO 3D using Forum Runner
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Cautarea e grea aici

P.S. janta tabla 6xJ16 4 ET37, 403002053R 59euro
                              capac 16 dacia gri deschis(Oasis), 403154000R 19euro
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google