If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani
Am fost azi la Meridian Sud sa platesc casco si am vazut Loganul aniversar. Este identic cu ceea ce a postat Stoicanu, aceleasi optiuni, aceeasi culoare. Mi-a placut. Cel mai mult mi-a placut faptul ca au mutat comenzile geamurilor electrice pe usi. E un plus de confort. Tare mult as vrea sa am montate comenzile astea pe usa soferului!
Dap, si eu am fost azi tot ca sa platesc Casco si aveau chiar doua exemplare.
Rotile sunt mari, plasticele cred ca au fost inlocuite pentru ca cel de pe usi si bord se simte foarte misto, clima, ceva butonase rotunde pe acolo foarte misto, gurile de ventilatie din centru sunt patrate, iar cele din laterale sunt normale.
Poti in schimb sa castigi un tricou de 10 lei cu un imprimeu care nu e BMW.
Zici ca e o strangere de fonduri cu tombola scolara. Premii de 14 bani la un producator mondial.
Deci aeroarele laterale sunt tot rotunde. Cand ma gandeam si eu ca le-a venit mintea in craniu si au pus trapezoidale peste tot, nu se dezmint.
Acum avem si elemente comune cu Rolls-ul, forma aeroarelor.
Renault-ul nu are, pentru ca aeroarele rotunde sunt elemente de design interior oribile. De fapt si Rolls-ul e un stift cu aere de calitate extrema, facut pentru babalaci. Umbrela aia e culmea ridicolului. Sunt curios cati ar avea buget pentru Rolls si ar cumpara totusi asa ceva si nu o masina adevarata.
OFF: Pacat ca Opel corsa, VW tiguan, Audi a3, Mercedes A class, C class, GLK siiiiiii S au toate aeratoarele rotunde. Ma sa dea dracu da imbecili mai sunt astia,"prosti dar multi".
ON: Are cineva idee daca la editia limitata modelul cu 1.2 are blana pe capota si alte materiale antifonante?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment