'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duster, prezoane, iesiri din tara... ce legatura au, toate astea, cu topicul?

Va rog sa reveniti la subiect, altfel impartim premii pentru intraga activitate!
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Am fost azi la Meridian Sud sa platesc casco si am vazut Loganul aniversar. Este identic cu ceea ce a postat Stoicanu, aceleasi optiuni, aceeasi culoare. Mi-a placut. Cel mai mult mi-a placut faptul ca au mutat comenzile geamurilor electrice pe usi. E un plus de confort. Tare mult as vrea sa am montate comenzile astea pe usa soferului!

Comment

• Dap, si eu am fost azi tot ca sa platesc Casco si aveau chiar doua exemplare.
        Rotile sunt mari, plasticele cred ca au fost inlocuite pentru ca cel de pe usi si bord se simte foarte misto, clima, ceva butonase rotunde pe acolo foarte misto, gurile de ventilatie din centru sunt patrate, iar cele din laterale sunt normale.

Comment

• Eu am spus ca pe usi in dreptul butoanelor geamurilor electrice este un material moale gen peugeot 308

Comment

• ati participat si la campanie ? poate o castigati.

Comment

• Art 5 primul paragraf
              Attached Files
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• ce e cu articolul ala ?

Comment

• Pretul masinii.
                  sigpic

Comment

• Loganul cred ca e deja dat, are si km la bord.

Poti in schimb sa castigi un tricou de 10 lei cu un imprimeu care nu e BMW.
                    Zici ca e o strangere de fonduri cu tombola scolara. Premii de 14 bani la un producator mondial.

Deci aeroarele laterale sunt tot rotunde. Cand ma gandeam si eu ca le-a venit mintea in craniu si au pus trapezoidale peste tot, nu se dezmint.
                    Last edited by mr.K; 26 June 2014, 19:32.

Comment

• Toti spun ca aeratoarele rotunde sunt cele mai eficiente,pana si Rollsul merge tot pe rotunde
                      interesanta campanie..

Comment

• Acum avem si elemente comune cu Rolls-ul, forma aeroarelor.
                        Renault-ul nu are, pentru ca aeroarele rotunde sunt elemente de design interior oribile. De fapt si Rolls-ul e un stift cu aere de calitate extrema, facut pentru babalaci. Umbrela aia e culmea ridicolului. Sunt curios cati ar avea buget pentru Rolls si ar cumpara totusi asa ceva si nu o masina adevarata.
                        Last edited by mr.K; 26 June 2014, 21:14.

Comment

• Ce as vrea sa fiu si eu un babalac si sa conduc un Rolls
                          sigpic

Comment

• Rolls-ul nu se conduce de catre proprietar ci de catre angajat, dar ma rog, indeplineasca-ti-se dorinta.

Curiozitatea mea e, daca vor suplimenta numarul de modele aniversare, in situatia ca vor vinde cele 2000 de masini.

Comment

• OFF: Pacat ca Opel corsa, VW tiguan, Audi a3, Mercedes A class, C class, GLK siiiiiii S au toate aeratoarele rotunde. Ma sa dea dracu da imbecili mai sunt astia,"prosti dar multi".

ON: Are cineva idee daca la editia limitata modelul cu 1.2 are blana pe capota si alte materiale antifonante?

Comment

• Ai uitat Peugeot.

S Klasse 2014 le are fix asa.
                                Au recunoscut ca au dat rasol la design, au avut o perioada de ratacire.
                                Attached Files
                                Last edited by mr.K; 26 June 2014, 22:12.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google