'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cei de la Renault nu au facut chip tuning pentru 15 cp (dci 70cp si dci 85cp), dar cei de la VW au facut pentru 30cp.

Dupa treaba cu Edition 30 au scos Golf R. Adica tot un 2.0 Turbo, dar cu 270cp. Cu siguranta ca tot din chip l-au manevrat.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• @vitriol, ce tare esti

Comment

• Pe Golf 7 au pus tot 2.0 Turbo, dar cu 297cp. Se joaca astia cu manevrele din laptop mai ceva ca Armin van Buuren cu platanele. Cred ca inginerii trag la sorti numarul cailor putere si doar completeaza acolo in soft o casuta.

Mori de ras cu Einstein, bai baiatule!
        Last edited by vitriol; 19 August 2014, 13:46.

Comment

• potoleste-ta ca lesin de ras nu alta ) ) )
          macar de il faceau si ei de 300 rotund , ce e aia de 297cp? nu puteau sa ii dea rotund din letop? ai naibii, i-au dat 297 )

Comment

• Ca sa nu bata la ochi.

Comment

• fara ainstain, forumu' ie pustiu!

Comment

• sa nu para ca fac manarii de chiptuninguri, sa creada lumea ca e motor nou

Comment

• Pai chiar ma plictiseam in ultima perioada cand n-a mai intrat. Cred ca a fost in concediu.

Comment

• eu am vazut threadul si am zis sa citesc si eu cate ceva despre loganul de 10 ani, nu il stiam pe ainstain sau daca a fost in concediu sau nu, dar mi-a sarit in ochi din prima. sa inteleg ca v-a lipsit?

Comment

• Bine. Deja ma doare rasul de-atata burta. Hai sa mai vorbim si despre Logan 2 10 ani, daca o mai fi ceva de aflat.

Comment

• pai a fost cam liniste p-acilea luna asta, deci era cazu' de o revigorare

Comment

• Cred ca si-a facut incalzirea la uleiuri .

Pai ba, loganul asta de 10 ani va fi mai scump de intretinut decat un laureate. De ce?
                          Pentru ca :
                          - becuri h7 si h1(!?!) mai scumpe decat h4
                          - anvelope mai scumpe
                          - ar cam trebui sa-ti cumperi roata de rezerva
                          La cate au adaugat, pentru 5-700 euro in plus nu cred ca era o mare smecherie sa puna 1.5 de 90 de cai ....
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• salut si eu revenirea lu` Nstein!

Opiniile sale facatoare de minuni sunt binevenite pe orice forum...de la glaspapir si cozi de sapa tamaduitoare...la aerodinamica tunosrilor "moderne", respectiv ecuatii cu 3 necunoscute!
                            Keep walking...

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
                              eu te-am intrebat nu am zis ca ai afirmat.
                              in schimb ai afirmat ca de la 200 la 230cp au facut chiptuning. ce te face sa crezi asta? poate ca sa obtina cresterea respectiva de putere au umblat la jumatate de motor, curba de cuplu si de putere e cu totul alta, poate motorul are cu totul alta setare, alt consum decat cei 30cp care ii vezi pe hartie.

poate de la 200 la 230cp nu vei simti mare diferenta la masina in utilizarea de zi cu zi, dar de la 75 la 90cai, crede-ma ca ii simti din plin.
                              Sa stii ca fix juma de motor schimbi ca sa vinzi 3000 de masini
                              http://www.topspeed.com/cars/renault...-ar163324.html uite chiptuning.

Originally posted by vitriol View Post
                              Pe Golf 7 au pus tot 2.0 Turbo, dar cu 297cp. Se joaca astia cu manevrele din laptop mai ceva ca Armin van Buuren cu platanele. Cred ca inginerii trag la sorti numarul cailor putere si doar completeaza acolo in soft o casuta.
                              )
                              Lasa ca scot editia limitata cu 301. Mai lasi loc si pentru viitor nu arati din prima tot.
                              Last edited by einstein1984; 19 August 2014, 14:32. Reason: Automerged Doublepost
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• lasand utopia si sf-urile deoparte si revenind la titlul threadului, nu am gasit pe nicaieri ce anvelope are aceasta editie. jantele vad ca sunt de 16, dar anvelopele?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google