'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• .... pt ca incearca sa vada cum percuta clientul la o schimbare de atitudine: model ceva mai scump, dotari din alte clase, pret modest.
    Am vazut ca si-au atins tinta, nu pt sa vanda macar careva sute de masini pe luna.

rare cazurile in care chiar rugineste ceva inexplicabil.
    Bah nene, ia vezi viziteaza threadul de rugina de la L1 chiar si de la L2, care a ruginit dupa cateva luni si lasa-ma dreaqului in pace cu parerile tale referitoare la obsesia mea, ca e obsesie printre loganisti in general.
    Last edited by mr.K; 17 September 2014, 15:27.

Comment

• Daca n-au reusit sa vanda (poate pui si matale o sursa te rog), atunci loganul 10 ani nu se va vinde decat in varianta asta, si nu se vor adauga optiunile pe masinile standard. (de la roti, la climatizare s.a.m.d.).
      Din ce am vazut, loganul 2 se cam pupa cu rugina ceva mai des ca prima varianta de logan.
      Poate renault ar trebui sa-si schimbe dracului furnizorul de tabla. Insa, genul acela de rugina nu afecteaza buna functionare a masinii.
      E ca si cum ai avea un cos pe frunte, si te agiti sa-l scoti ca nu poti sa respiri altfel.

Comment

• Din ce am vazut, loganul 2 se cam pupa cu rugina ceva mai des ca prima varianta de logan.
        Vezi ca pici de obsedat si tu.
        Daca n-au reusit sa vanda (poate pui si matale o sursa te rog).
        Dupa mai mult de 3 luni de la lansare, e inca la vanzare. Tie ce-ti spune asta? Mie imi spune ca n-au reusit sa atinga o medie de vanzari de 2000 masini/3 luni, adica 666,67, rotunjm la 667 masini/luna. Corect?
        667 de masini e ceva infim, atat a vindea pe luna o reprezentanta prin 2005. Nu toata firma, pe toata tara.
        Last edited by mr.K; 17 September 2014, 15:41.

Comment

• faptul ca inca nu e vandut tot lotul de logan aniversar nu inseamna ca nu se vand si alte modele. te framanta asa rau vanzarile daciei de n-am pomenit. stai tu linistit ca fac ei profit destul cu sau fara tot lotul vandut. stai linistit ca se vor vinde toate.

Comment

• Daca este inca la vanzare, asta nu inseamna ca nu s-au vandut, ca doar nu sunt mere.
            Totusi, de unde logica conforma careia nu au reusit sa vanda decat 2000 masini / 3 luni.
            Da-mi si mie o sursa, nu o supozitie.

Comment

• Sa mearga mai departe spectacolul.
              In tot timpul asta Dacia a vandut numai Logan Aniversar?
              A mai vandut si alte nivele de echipate , nu toata lumea a dat 8000€ pe masina si a luat si ceva mai ieftin.
              Altceva in afara de rugina mai ai de spus.
              Daca nu abtinete ca deja devii stresant.
              Daca 10 insi iti spun ca esti beat ar trebuii sa ii crezi.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                Prefer rugina si plastice urate, decat o lipsa de fiabilitate.
                Nu stiu, poate asa sunt eu.
                @cezar: nu ai observat ca sunt pe forum unii pe care ii banuiesc ca se freaca efectiv de bord? Ca de aia se vaita de faptul ca respectivele componente sunt tari si nu moi. O fi si asta o moda.
                sigpic

Comment

• Bre, eu unul nu ma prea frec de bord. Doar de usi si de scaun)) Noroc ca nu sunt scaunele de plastic, ca ne iritam cu totii. Sau poate doar eu

Comment

• @ mr.k de curiozitate:
                    Ai logan2 sau modelul aniversar? Nu ai, tu bagi banii in altceva
                    Așa ca te rog lăsa-ne pe noi, astia care avem, sa ne plângem! Nu mai vorbi din ce auzi sau ce presupui ca ar fi.
                    Loganul 1 l-am avut aproape 4 ani, fără pic de rugina. Loganul 2 are peste 1an si nu are nimic. Dacă o sa apară rugina, am garanție.
                    Nu mai polua topicul cu aceeași chestie penibila
                    My Ride sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Doar pentru ca au declarat ca-s 2000 de modele si se fac in curand 4 luni de la lansare, si inca sunt modele la vanzare.
                      Cu o medie de 500 de masini vandute pe luna, erau aproape gata. Cu 700 de masini vandute pe luna, era epuizat stocul.
                      Daca masina era asa deosebita, cred ca se vindea in primele 2 saptamani.
                      Dar nu e, ca au pus 2 motoare lesinate.
                      Deci einstein, aritmetica elementara iti spune ca sunt vanzari bune?
                      Zicea Mumus ca in august dacia a vandut 1400 de logane (evident, nu toate aniversare). Si 68 de toledo.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Apropo de Toledo inca nu am vazut unul pe strada.
                        Sincer vreau sa vad si eu unul pe strada ca nu am avut timp sa ma duc in reprezentantza.
                        sigpic

Comment

• topicul asta e despre loganul aniversar, si mr.K constata ca n-a prea mers vamnzarea. nu stiu ce vi se pare off topic sau obsesie. s-a vandut prost ? da, daca era vreun mertzan aniversar era epuizat cu 1 an inaintea lansarii.
                          sa faci doar 2000 de buncati si nici astea sa nu fie cautate, spune multe.
                          si e obsesie constatarea ca loganul rugineste ?! nu. rugineste rau, si asta nu se rezolva pe casco. asa ca asteptati-va sa dati cam 4000 de lei pe un vopsit integral.
                          clima aia ar prinde bine daca ar fi pe cele de serie, iar jantele alea de tabla pe 16" am inteles ca ar fi cam moi. nu stiu daca e adevarat. cert e ca n-au venit cu mai nimic in plus. doar cu "stickerul" ala cu 10 ani. de ala are si Voiculescu, si n-are logan.
                          iar invectivele folosite la adresa lui mr.K sunt de fani antena 3 sau de "multa scoala". asa ceva ar trebui sanctionat de moderatori.

iar in privinta toledoului lui mumus, nu va mai imbatati cu apa rece, ca e 7 clase peste lighean la orice.

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                            Apropo de Toledo inca nu am vazut unul pe strada.
                            Sincer vreau sa vad si eu unul pe strada ca nu am avut timp sa ma duc in reprezentantza.
                            Eu am vazut, culmea, doar albe si imi place. Arata mult mai bine decat Skoda Rapid sau Logan 2 sedan.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                              asa ca asteptati-va sa dati cam 4000 de lei pe un vopsit integral.
                              Ce vorbesti??! Poate pa strada la bordura si sub adierea alizeului sa te coste atat o repopsire integrala.
                              La un service "normal", cu cuptor si toate cele nu scapi fara 6-7000lei.
                              Last edited by Kojak; 17 September 2014, 17:34.

Comment

• Toate ca toate... dar Nedelica a pus bomboana pe coliva...
                                Vopseaua de pe Lighean 2/aniversar...se zgarie si de la frunze dreaq!!!
                                Keep walking...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google