'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era o idee sa faca Logan-ul asta aniversar cu caroserie de aluminiu. Macar rezista mai bine in timp, macar pana aparea Logan-ul de 20 de ani.

Dimineata, inca se poate comanda Logan aniversar 10 ani, deci nu s-au vandut toate modelele. Am vazut ca unii ofera si reduceri, le dau pe autovit la pret mai mic, 0 km.
    Last edited by IancuMIC; 18 September 2014, 09:13. Reason: off-topic

Comment

• Pai si cat costa caroseria aia de aluminiu? Doar nu e audi
      My Ride sigpic

Comment

• Vindea si Dacia 2000 de masini in pierdere, nah, odata face copilu' 10 ani.

VW vinde in pierdere toate Veyroanele dor pentru a demonstra ceva.
        Dacia ar fi pierdut mult mai putini bani facand la 10 ani o MASINA pe care sa o fi vandut la cost de productie, sa zicem. Si atunci era gata vanduta inainte de lansare.

Comment

• Loganul meu, nelovit niciodata, 2006, rugina sub plasticul ala de la usa intre geam si tabla, acolo cum poate fi cauza exterioara ? Pun pariu ca la una din cinci, acolo gasesc rugina la orice logan trecut de doi ani, cel putin la o usa, sa nu mai vorbim de alte locuri, sa ne referim doar la acel loc neexpus niciodata la lovituri.

Si asta sigur da transmis si la modelul aniversar.
          Last edited by mumus; 18 September 2014, 10:25. Reason: Automerged Doublepost
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Din ce am observat eu, rugina au cele din 2006-2007. Sunt curios la cele noi cum o sa fie. Am cateva puncte de vopsea sarite de la pietre de mai bine de jumatate de an. Nu le-am facut nimic si nu au ruginit. Partea de sub masina e intacta, apa nu intra pe nicaieri, nici macar in portbagaj. Pun si poza pt exemplificare
            Attached Files
            My Ride sigpic

Comment

• Loganul aniversar este o masina ok, dar nu pricep de ce au pus doar lesinatura aia de motor pe varianta pe benzina,
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Loganul aniversar este o masina ok, dar nu pricep de ce au pus doar lesinatura aia de motor pe varianta pe benzina,
                Marketing prost, facut pe genunchi.

Nu faci calcule de profit din ceva de serie mica. Dar cine sa priceapa asa ceva in Romania, unde ti se vand 10 obiecte la Metro la 10 x pretul unitar al obiectului?

Mergea facuta o masina cum trebuie, cu motor aparte, macar 0.9tce, cu elemente distinctive, iar Dacia putea sa renunte la profit.
                Last edited by IancuMIC; 18 September 2014, 11:09. Reason: off-topic

Comment

• Chiar nu inteleg de ca nu vorbiti despe rugina la Logan pe topicul dedicat? Acolo nu va sterge nimeni posturile.
                  ...
                  Pana una alta voi sterge orice discutie ce nu are legatura cu loganul aniversar, cu "premierea" binemeritata.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nah, eu voiam sa justic "obsesia" mea evidenta.
                    Bine ca s-au sters justificarile, iar posturile in care sunt balacarit au ramas.

Mostra.
                    mr.k - demonstrezi clar ca nu poti dormi noaptea ca isi ia lumea logan. Ca cineva normal, isi lua tzapa (sa zicem ca ai luat cu loganu'), injura de 50 de ori, isi descarca amarul, le zicea prietenilor baaa ce cazan am luat si gata. O vindea sau ii dadea foc si lua o corsa na. Da de la asta pana la a VANA timp de 2-3 ani fiecare thread despre masina si sa comentezi la 2-3 posturi de rugina e cale lunga. Acum pe bune
                    Pai si daca ai observat-o de ce te mai obosesti prietene? lasa-l sa abereze aiureli pe toate topicurile non-stop
                    Ce pareri amice nu vezi ca deja au inceput sa vada toti ca te faci de ras pe toate topicurile? Una este sa ai o parere argumentata ,alta este sa stai pe forum zi si noapte si sa debitezi aiureli(13 000 de posturi zice tot ),oricum comm-ul meu se adresa lui pifilida ,nu te mai obosi ai observat ca te ignor cred
                    Eu nu am jignit pe nimeni, am aceeasi pretentie si de la ceilalti participanti la discutie.
                    Last edited by mr.K; 18 September 2014, 11:24.

Comment

• Am sters ce am considerat ca nu e tocmai in regula; sper sa nu fi scapat ceva.
                      Postul in care i se ia apararea lui mr.k a ramas desi nu prea avea legatura cu topicul..
                      ...
                      Va rog sa va autocenzurati posturile, pentru ca interventiile noastre sa fie cat mai putine. iar prezenta una discreta.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                        Nah, eu voiam sa justic "obsesia" mea evidenta.
                        Bine ca s-au sters justificarile, iar posturile in care sunt balacarit au ramas.

Mostra.

Eu nu am jignit pe nimeni, am aceeasi pretentie si de la ceilalti participanti la discutie.
                        dreptul la replica:

postul 1: acum o luna ai spus ca daca convingi pe cineva sa nu isi ia logan o consideri ca o zi buna si misiune indeplinita. Ma apuc sa il caut? Sper ca nu s-a sters. Asta nu da un pic a obsesie? Ce treaba ai tu cu ce isi ia lumea. De ce nu ii convingi sa manance sanatos si sa includa cat mai multe fructe si legume in mesele lor? Nu e mai bine asa? Nu le faci un bine mai mare?
                        mostra 2-3: a zice ca cineva abereaza e jignire? Eu nu cred. Atunci sa dau sinonime: vorbit pe langa subiect, vorbit alandala? Nu e aiurea sa zici de rugina la thread-ul logan 10 ani? Nu ai zece milioane de threaduri dediate ruginii?
                        sigpic

Comment

• Discutii fara sfarsit, esti avocatul tipului cumva?

Hai sa vorbim obiectiv la subiectul topicului.
                          Eu inca astept niste cifre de vanzari de la Dacia, se pare ca le e rusine sa raporteze. Ia sa se fi vandut toate masinile intr-o saptamamna, ce bateau toba in presa cu marele succes aniversar.

Comment

• - asta e piata din romania. Sunt de acord cu tine la capitolul vanzarea modelului aniversar. Rateu Aici se dovedeste ca, oricat se dau unii cu capu' de pereti ca loganul nu are dotari, piata nu cumpara. De aia probabil se insista pe spartanism in continuare. Nu voriau toti clima, la aparitia loganului 2? Nu se vaitau toti ca nu are clima masina? Poftim clima. Impreuna cu motorul diesel dadea o masina ok. uite ca nu se ia. De ce? Ca romanii au pretentii doar cu gura, cand vine vorba de fapte se ia cea mai ieftina versiune. Dovada ca se vand multe 1.2-uri care e un motor slabut. Si aici la fel. Toti vor cai, dar cumpara 1.2 ). Concluziile studiului de piata? Dacia va fi in urma si in urmatorii 10 ani la capitolul dotari. De ce? uite-te ce se vinde: 1.4 si acum 1.2 chele.
                            - Toti vor cai si dotari la pret de biciclete. Nici asa nu merge. Eu sincer as fi dat cateva sute de euro in plus pe clima cu cea mai mare placere. Pacat ca nu e valabila.
                            sigpic

Comment

• clima, xenon si motor mai puternic, zau de nu m-as fi bagat dar motor de 75cai, sorry dar nu fac downgrade

Comment

• - e ok si ala dar macar un 90 cp, ca sa nu zic o surpriza de 110 cp . Dar 90 cp si clima era perfect. Dar crestea pretul masinii si iar nu o lua nimeni
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google