'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acusi aud ca e SUV. Daca ii mai puneau si diferentiale blocabile si cardan, pana si aia de la Land Rover ar fi invidiosi.
    Poate Logan 3 va si fi 4x4, 1.5dci- 110 CP.

Comment

• Originally posted by prometheus View Post
      Am impresia ca au schimbat si rapoartele cutiei , nu cred ca este aceeasi cutie de pe logan2 simplu sau logan faza 1 ph2 , pentru a putea face fata cat de cat motorasul asta de 1.2 si pe zapada mare si cu clima cuplata. si cu jante de 16`.
      Diametrul rotii e idem cu ala cu jante de 15, deci de ce sa modifice cutia? Janta mai mare, anvelopa cu talon mai scund. Sau altfel spus, la 1000 de ture in treapta 1 o sa aiba aceiasi viteza.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Atunci , da ai dreptate nu au de ce sa modifice cutia , insa sunt si eu tare curios sa vad ce comportament are masina cu jantele astea !!
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Macar ca sunt mai late si mai grele si tot e o diferenta fata de cele pe R15, daca se schimba diametrul rotii nu tre sa schimbi si cutia, mare injiner ainstain.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Eu as fi curios sa vad cine merge prin zapada cu clima cuplata...
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Unii ar face orice ca sa demonstreze cat de greu trage 1.2 .

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                Macar ca sunt mai late si mai grele si tot e o diferenta fata de cele pe R15, daca se schimba diametrul rotii nu tre sa schimbi si cutia, mare injiner ainstain.
                Si daca sunt mai late si mai grele trebuie sa schimbi cutia? Doamne dumnezeule, numa doctori in mecanica pe aici.
                Da, daca pui niste roti cu 4 cm mai mari in diametru pe un jeep de exemplu, trebuie sa schimbi un raport de diferential. Altfel nu mai ai demaraj de loc sau nu mai urci dealul.

Comment

• Gogu, daca sunt mai grele rotile cuplul motor nu mai face fata si automat se ingreuneaza acceleratia, nu ?

Plus ca eu n-am zis ca trebuie sa schimbi cutia, nu stiu cum ai citit tu, de la dreapta la stanga ?

Comment

• Dar daca pui pe 17 cu 205 sau 215? Nu mai pleci de pe loc?
                    My Ride sigpic

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                      Gogu, daca sunt mai grele rotile cuplul motor nu mai face fata si automat se ingreuneaza acceleratia, nu ?

Plus ca eu n-am zis ca trebuie sa schimbi cutia, nu stiu cum ai citit tu, de la dreapta la stanga ?
                      Daca pui un gras in spate automat cuplu motor nu mai face fata si ingreuneaza acceleratia. Sa schimbam cutia? Nu cred ca e cazul. idem si pentru jantele alea,

Comment

• Ia incalta-te cu cate 500 grame in plus pe fiecare picior, pleci mai greu ?
                        La asta ma refeream, nu ca nu mai pleaca deloc.
                        Unii vorbesc din auzite, eu vorbesc din experienta. Cand am pus pe supernova 175 70 R13 fata de 165 70 R13 s-a simtit o mare diferenta la raspunsul acceleratiei. De asemenea si la franare se simtea, trebuia sa fiu mai insistent decat inainte.
                        Pentru unii n-are nicio importanta ca e o roata mai lasata, ca bate volanul sau ca tremura la relanti.
                        Last edited by 827sam; 19 September 2014, 09:57.

Comment

• Eu merg cu 215/45/17 de ceva timp. Singura diferenta care se simte e o usoara ingreunare a directiei.
                          @ einstein nu ai dreptate la faza cu rotile pe jeep. Am pus mai mari cu 2 cm fata de cele originale ( si mai grele) pe un hilux. Masina " trage" la fel
                          Nu va mai dati cu parerea despre ce nu stiti, ii induceti pe altii in eroare. Fara suparare
                          My Ride sigpic

Comment

• Eu am zis 4 cm si poate si aia e putin. Diferente mici nu se simt la o roata de 65-68 cm diametru, doooh.

Comment

• Bcross52 (Stepway) R16
                              0,9 TCe JH3336
                              1,5 dCi JR5373

B/L52 (Sandero/Logan) R15
                              1,2 16v JH3077
                              0,9 TCe JH3336
                              1,5 dCi JR5373

K52 (MCV) R15
                              1,2 16v JH3090
                              0,9 TCe JH3351
                              1,5 dCi JR5336
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by Madutzu25 View Post
                                Eu merg cu 215/45/17 de ceva timp. Singura diferenta care se simte e o usoara ingreunare a directiei.
                                @ einstein nu ai dreptate la faza cu rotile pe jeep. Am pus mai mari cu 2 cm fata de cele originale ( si mai grele) pe un hilux. Masina " trage" la fel
                                Nu va mai dati cu parerea despre ce nu stiti, ii induceti pe altii in eroare. Fara suparare
                                Vorbeam strict de 1.2 75 de martoage. Ca tu ai 90 de cai si nu se simt rotile mari, asta e altceva.
                                Pana si Stoicanu cand a pus R17 pe 0.9 l-a cam ingenuncheat, deci cine vorbeste despre cine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google