Originally posted by t0rquemada
View Post
'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Te duci cu valvele in mana, iti face invatarea valvelor langa masina (tre sa tii cont de pozitie, daca ai invatat o valva in stanga fata acolo o montezi) si apoi la vulcanizare cu ce jante si gume vrei. Numai sa stie vulcanizatorul cu astfel de valve.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
...."Nu e nevoie să cumperi jantele și anvelopele de la ei (decat dacă au un discount, ceva), dar trebuie să montezi valvele pe jante la ei, (eventual și anvelopele pe jante)..." by @t0rquemada
Care Dealer " fraier" sa te lase sa cumperi jante , cauciucuri si Valve de la altul si el sa ia 80-100 LEI Montajul lor ?.
Eu cred ca NU or sa vrea !.
MARIUS
Comment
-
M-au sunat si pe mine acum 1 ora de la dealer'ul local Dacia-Renault sa-mi spuna ca au oferta la jante si anvelope de iarna. Mi-a zis cucoana ca au jante de 16" de tabla cu 247 RON si anvelope cu 200 RON. Aveau si de aluminiu cu 800/buc. N-am mai intrebat ce marca erau anvelopele, presupun ca aceleasi marci cu care vine echipat logan'ul de obicei din fabrica ...
Am avut un Logan Ambiance 1.2 cumparat in iunie. L-am vandut si mi-am comandat si eu Logan'ul 10 ani, soseste pe la finele lu' noiembrie.
Bleu persan + navi + volan imbracat in piele si cruise controlLast edited by GuGu21; 8 October 2014, 14:37.
Comment
-
Ma gandeam daca NU cumva exista o posibilitate "tehnica legala" (referitor la garantie) prin care sa Dezactivezi acea functie care monitorizeaza cuciucurile DOAR pe perioda de iarna !.
Ce se poate intampla la calculator daca se dezactiveaza acea functie?....ce implicatii are in functionarea masinii ?...toate noile Loganuri au acesta functie ?.
Zic si eu NU ma pricep !.
Numai cand ma gandesc la "bataia de cap" si sumele implicate in schimbarea cauciucurlor ma ingrozesc .
MARIUS
Comment
-
@bijou: Când am ridicat mașina(decembrie 2012) de la Cobălcescu splai m-am dus cu anvelopele mele de iarna(luate de noi, din altă parte), și le-au montat fără comentarii.
Când am cumparat KFZ-urile și am apelat la General autocom(BZ) pentru montarea valvelor, anvelopelor, echilibrare și montare pe mașina - la fel fără comentarii.
SSPP se poate dezactiva cu CLIP-ul.
Implicațiile sunt doar legale, ITP sau control în trafic, dacă te verifică iar sistemul e "bypass-at" e mai grav ca o defecțune la direcție sau ABS - norme europene.Last edited by t0rquemada; 8 October 2014, 15:48.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Postdacă te verifică iar sistemul e "bypass-at" e mai grav ca o defecțune la direcție sau ABS - norme europene.
intreaba un politist si o sa vezi ca nu e nici pe departe asa.
Comment
-
Nu doresc la nimeni sa se intilneasca vreodata cu un control combinat Politia rutiera+RAR+ISCTR, sa vezi atunci cum e ...
Un politist nu stie ce e aia TMPS, de-aia e RAR-ul cu el, ala de la RAR stie, politia decit taie amenda si ridica talonu ...
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post
sa mor eu... de unde o scoti ?! mai grav decat o defectiune la directie sau la abs ?! vad ca esti alarmistul de serviciu, in ce priveste senzorii astia.
intreaba un politist si o sa vezi ca nu e nici pe departe asa.
Daca ai abs-ul bulit si treci testul de franare ai ITPul dar daca ai TMPSul defect nu ai cum sa treci ITPul. ... deci ...
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
Comment