'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu stiam ca sunt alarme cu functia de ridicare a geamurilor. probabil ca modificarea e usoara. trebuie doar ca macaralele electrice sa fie alimentate si dupa luarea contactului. probabil e vorba de alimentare directa de la baterie.

Comment

• Ar fi si alarma o solutie, imi inchipui ca e vorba de alarme scumpe.

Comment

• Eu am vazut pe unul in parcare la Auchan, cu o jinghina de Opel Astra, iesind din masina si plecand. Geamul de la sofer era deschis. Mai ca dau sa strig ca si-a uitat jeamul dischis, ca prin minune Sesam ridica geamul automat. Fain zic eu.

Comment

• Nemtoaicele au avut demult functia asta din fabrica, unele versiuni. Noi suntem in 2014 si inca ploua in portbagaj, avem modele aniversare cu jante de tabla...

Comment

• problema e ca pierde garantia cu modificarile facute pentru alarma.

Comment

• Nu sunt alarme smechere montate din fabrica, carora sa le poti activa functia asta ?

Comment

• Doar ca idee ... pentru a inchide geamurile automat ai nevoi de impuls pe geamuri si o alarma care sa stie sa dea comanda de inchidere - adica o alarma care se leaga direct pe canbus. Alarma pe care o am eu pe masina - spre exemplu - stie sa si deschida si sa si inchida geamurile automat la dezarmarea/armarea masinii doar ca nu am macaralele cu impuls.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

• Problema impulsului se rezolva cu un modul pus pe ficare buton. Avea cineva de vanzare pe forum la 100 lei modulul; cica ar inchide geamul la incuierea masinii din telecomanda
                  My Ride sigpic

Comment

• .... pentru logan 2? ...

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

• Da, pt Logan 2. Ciprishor parca e numele lui de pe forum.

Comment

• E același folosit la X90, doar că au apărut fire cu papuci, rămâne problema separării și temporizării plusului macaralelor electrice.(exclus ștrapuri)
                        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                          din cate stiu, s-a renuntat de mult la tabla de sidex, inca de la loganul ph1, si o importau din cehia. dar nu stiu dac asa este. din spania in niciun caz.
                          poate acolo o trateaza cu ulei de masline.
                          Un prieten de la tinichigerie din reprezentanta, mi-a zis ca tabla este tot de la Sidex si rugineste rapid si la logan2 ca la prima generatie. Apropo, pe suportul motor in partea de jos mi-a aparut rugina, la niciun an de zile.

Comment

• De unde durerea mea stie tinichigiul ce sourcing de tabla are Dacia? A gasit vreo stampila CTC sub vopsea? Stie dupa gust?
                            In alta ordine de idei, voi vroiati editie aniversara din inox bag seama, in rest echipamente de latitude, motor de megane RS si pret de acces de 1.2.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• nu din inox, de carbon.
                              macar sa reziste cat cea de skoda.
                              Last edited by B997NDL; 14 October 2014, 17:32.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                                eu stiam ca sunt alarme cu functia de ridicare a geamurilor. probabil ca modificarea e usoara. trebuie doar ca macaralele electrice sa fie alimentate si dupa luarea contactului. probabil e vorba de alimentare directa de la baterie.
                                Octavia avea functia asta din cheia briceag. tineai lung apasat si ridica/cobora termopanele, deschidea portbagaju` ...le avea din fabrica(model 2006).

Am vazut vreo 3 de astea edition 10 ani...nu arata rau deloc!
                                Keep walking...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google