'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 100% spagari la dacoserv, mai bine ramai la serus militari pe Bd timisoara ca stiu si ce fac.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• daca vrei, dai spaga, daca nu, nu. au fost destule cazuri cand n-am dat, si cand am dat, n-am dat mai mult de 30 de lei mecanicului. dar lucreaza cel mai bine.
      nu ma omori cu serus, ca erau destui pe aici care isi exprimau "recunostinta" fata de serus. care nici nu cred ca sunt reprezentanta.
      si daca nu merge la reprezentanta in garantie, o freaca.

Comment

• La Cobalcescu in ultimi 5 ani nu am dat 1 leu spaga
        sigpic

Comment

• nu dai nici la dacoserv. nu-ti bate nimeni apropouri. dai daca vrei tu si esti multumit de lucrare. pe principiul asta mai bine beti acasa, ca la carciuma dai spaga.

Comment

• Numai in Romania se intampla asta.
            Ar trebuii sa zica merci aia ca ma duc sa fac reviziile la ei.
            sigpic

Comment

• Adevarat ce spui Stoican ,ei ar trebui sa se simta onorati ca i-ai ales ,nu este vorba ca se da 20,30 ron sau ca mai exista colorati care da si peste 100 roni,cel mai grav este faptul ca unii au ramas cu conceptii vechi si au facut o obisnuinta din asta.. cat despre medici si profesori nici nu mai vreau sa vb ca imi provoaca sila.
              Stiu pe cineva care a fost in Japonia si mi-a povestit ca atunci cand a iesit dintr-un market vanzatoare a fugit dupa el,baiatul a crezut ca s-a intamplat ceva insa venise sa ii inapoieze restul..nu accepta asa ceva ,la ei e considerat ofensa daca lasi bacsis
              Last edited by Allyn_y; 16 October 2014, 22:38.

Comment

• dar vezi ca salariul MEDIU in Japonia e de 5000 de dolari US (transformati).
                cat crezi ca are um mecanic auto angajat la dacoserv ?!
                si in primul rand, eu nu iti cer. daca nu vrei sa dai, n-ai nicio obligatie. si gata cu off topicul.

Originally posted by stoicanu View Post
                Numai in Romania se intampla asta.
                Ar trebuii sa zica merci aia ca ma duc sa fac reviziile la ei.
                cum naiba, numai in romania ?! ai fost in bulgaria, rusia, serbia......etc ?!
                poate ar trebui sa-ti faci reviziile in germania.
                Last edited by B997NDL; 16 October 2014, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Adevărul este că la Dacoserv am dat 10-20 de lei acolo dar doar după ce revizia standard s-a terminat. Restul problemelor evident că s-au rezolvat favorabil

Comment

• Multumesc

Multumesc pt raspunsuri. Deci, pina la urma dacoserv sau cobalcescu? Care din cobalceascu, sunt mai multe? Cei de la Pitestii mi-au recomandat si Meridian, Adras, Sirius...

Comment

• meridian si cobalcescu lucreaza mai scump, adica ora de manopera...
                      dar in pitesti nu stiu ce reprezentante sunt.

Comment

• nedelcule, cum sa nu fie mah serus reprezentanta? Nu ai vazut ca scrie mare RENAULt la intrare?
                        Eu zic ca la dacoserv m-au luat la misto (din lipsa de spaga anticipata cred)si la serus au facut treaba buna de fiecare data (2 distributii, vopsitorie etc). Ora de manopera e cam tot la fel.
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                          meridian si cobalcescu lucreaza mai scump, adica ora de manopera...
                          dar in pitesti nu stiu ce reprezentante sunt.
                          In Bucuresti intrebam.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                            dar vezi ca salariul MEDIU in Japonia e de 5000 de dolari US (transformati).
                            cat crezi ca are um mecanic auto angajat la dacoserv ?!
                            si in primul rand, eu nu iti cer. daca nu vrei sa dai, n-ai nicio obligatie. si gata cu off topicul.

cum naiba, numai in romania ?! ai fost in bulgaria, rusia, serbia......etc ?!
                            poate ar trebui sa-ti faci reviziile in germania.
                            Eu nu muncesc in Japonia muncesc in Romania si am facut revizii in Germania si reprezentantza a luat masina din fata hotelului in care am stat si a doua zi masina a fost adusa inapoi la hotel cu revizia facuta fara nici un cost suplimetar si fara sa le spun eu de problemele care le are.
                            Singurul meu efort a fost sa dau un telefon si sa la cheia la receptie.
                            La noi te rogi sa te programeze a doua zi si sa le mai dau si spaga.
                            sigpic

Comment

• +1 vot pentru dacoserv. nu mi-a cerut nimeni nimic, ei sunt bucurosi ca mai vine cineva pe acolo, e cam pustiu. ma duc acolo pentru ca nu trebuie sa-mi fac niciodata programare.

Comment

• La Meridian si Cobalcescu le-am dat spaga. Cand nu am dat spaga la Meridian, a lucrat intr-o doara, cu toate ca le-am platit manopera. Dar sunt si mecanici, care au lucrat bine si am fost multumit de el, fara sa-i dau nimic la Meridian.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google