If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani
Ce dimensiuni de anvelope sunt trecute pentru Logan10 ani in cartea masinii? 205/55/R16 apar cumva ? Din ce am vazut, dimensiunile astea sunt peste prin toate magazinele, chiar ieri am vazut la Cora cu 289 RON Debica la oferta. Intreb ca mi-am cumparat si eu un logan d-asta, care-mi vine pe la finele lu' Noiembrie.
Iertati-mi stangacia, sunt nou pe aici
Stie cineva ce dimensiuni au stergatoarele de pe Loganul 10 ani??? Am masina de 30 de zile si vreau sa schimb stergatoarele, fac zgomot la stergere.....si sunt Valeo care stiam ca e OK.
Sunt aceleasi dimensiuni la toate Loganurile din 2005 incoace. Eu pun de 55 la sofer si de 50 la pasager.
Eu folosesc de vreo 5 ani 22' la pasager si 23' pe partea soferului. Cumpar anual alca din carrefour la ~10 lei bucata si-si fac treaba cu brio timp de un an apoi chiar de nu se strica prefer la se inlocuiesc; m-am lecuit de stergatoare scumpe
sincer, mie mi-au cazut greu alca. le am de vreo 3 saptamani si scartaiau din prima clipa. am fugit si am luat valeo. urmeaza sa le schimb.
de vreo 2 ani folosesc numai de 600 mm la sofer si 550 mm la pasager.
e combinatia perfecta. pontul mi l-a vandut Streulea, caruia ii multumesc.
Ce dimensiuni de anvelope sunt trecute pentru Logan10 ani in cartea masinii? 205/55/R16 apar cumva ? Din ce am vazut, dimensiunile astea sunt peste prin toate magazinele, chiar ieri am vazut la Cora cu 289 RON Debica la oferta. Intreb ca mi-am cumparat si eu un logan d-asta, care-mi vine pe la finele lu' Noiembrie.
Iertati-mi stangacia, sunt nou pe aici
off topic..Gugule,uita-te si la anul de fabricatie al anvelopelor.Nu te arunca sa dai banii pe ceva facut in 2013,2012.Cel putin asa s ofertele la Debica in Cora din Bucuresti..
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Stergatoarele valeo cu care vine echipat din fabrica Lighean 2....sunt panarame!
la rece fac ca dreaq! Am luat un set de bosch eco...nu sunt foarte optimist nici in privinta lor!
@GuGu21 Tocmai pentru că ești nou ar trebui să te informezi. Ai cumpărat un L52 SL10, ce vine cu jante pe 16(ET37), anvelope 195/55 R16 91H și valve cu TPMS.
Asta însemnă că ai nevoie doar de:
anvelope de iarnă pe jantele actuale (cel mai ieftin)
sau
jante, valve și anvelope (cel mai scump, plus că trebuie învătațe valvele - doar un set de 4 se poate memora)
TPMS= sistem de monitorizare presiune în pneuri
L52 = Logan II
SL10 = serie limitata 10 ani
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Eu recomand Alca, desi unii zic ca scartaie. Eu zic ca sant de 10 ori mai bune decat cele din fabrica, si la mine merg perfect.
La ph2, am pus la sofer de 600 de mm iar la pasager a ramas de 500.
Se anuleaza COMPLET acel "V" enervant, fara absolut nici o alta modificare la brate sau la sistemul de parghii.
Voi pune si vreo 2 poze.
Pe 15" poà căuta KFZ 8932 R15 6 4X100 ET40 sunt argintii pe exterior.
Spune-mi te rog daca pentru mine ai scris asta
Nu de alta, dar chiar modelul asta m-am gandit sa-l cumpar. Presupun ca nu o sa am probleme, chiar daca sunt ET40 si nu ET37, nu?
Intreb fiindca, din cate stiu, in ceea ce priveste avelopele, daca nu au caracteristici de sarcina si viteza recomandate de producator e posibil sa nu ma despagubeasca cei de la asigurari in cazul unui eveniment...
Eu recomand Alca, desi unii zic ca scartaie. Eu zic ca sant de 10 ori mai bune decat cele din fabrica, si la mine merg perfect.
La ph2, am pus la sofer de 600 de mm iar la pasager a ramas de 500.
Se anuleaza COMPLET acel "V" enervant, fara absolut nici o alta modificare la brate sau la sistemul de parghii.
Voi pune si vreo 2 poze.
ce vorbesti ?! v-ul nu se "anuleaza COMPLET" nici cu 60 si 55 la pasager.
merg asa de vreo doi ani. se anuleaza doar cu modificare. poate pe logan2 sa fie asa, n-am vazut, dar pe ph2, never. si chiar scartaie ca naiba alca. am luat valeo din auchan si cora, si merg perfect.
adica eu nu vad ?! o am de doi ani si ceva. suntem off topic aici.
poti sa-i intrebi pe toti aici daca au scapat de el doar schimband stergatoarele cu unele mai
lungi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment