'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revin cu poza promisa, din pacate nu se prea vede. O sa fac una din interior si o atasez.
    Iar ca o picanterie, la o solenza am vazut cel mai mare "V" posibil.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Legătura cu SL10 care e?
      La x52 nu există V, iar în funcție de echipare poți avea ștergătoare "aero", plus că s-a mai discutat.
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Revin si cu poza din interior, unde se poate vedea mai bine.
        Attached Files
        sigpic

Comment

• La sandero 2, nu apare acel "V" pe care l-ai aratat.

Comment

• La generatia 2 este alta geometrie a bratelor. Posibil sa fie schimbate si motoarele. Eu nu am vrut sa modific nimic in brat sau in parghii. Rezultatul e cel de mai sus.
            sigpic

Comment

• Originally posted by balooo View Post
              Revin si cu poza din interior, unde se poate vedea mai bine.
              acum te cred, dar la mine nu e asa la ph2, nici cu 60/55. cred ca e alt sistem la tine.
              Attached Files

Comment

• Ndl treaba e f simpla, nu cred ca ai alt sistem fata de mine, doar daca nu cumva ai schimbat bratele cu alte porcarii aftermarket.
                In cazul in care nu, te invat exact cum sa faci:

Pune 2 stergatoare stas, 50 cred. Cand se mai mudareste geamul, sterge cu ele, astfel incat sa ramana acel v infect.

Masori cu o rigla exact distanta cu rosu din poza atasata mai jos. (opresti stergatorul exact acolo, trebuie sa fie exact pe linia care duce la varful de sus al v-ului, cel albastru). O inmultesti cu 2 si adaugi rezultatul la dimensiunea stergatorului stas pe care l-ai pus. Ce ti-a rezultat, este dimensiunea noului stergator de la sofer. Celalalt ramane la aceeasi dimensiune. Daca rezultatul este numar impar, iei un stergator cu 1 cm mai lung, nu mai scurt, atentie. Ele sant de dimensiuni pare. Combinatia la mine ca sa nu schimb cel de la pasager, a fost 60 cu 50. M-ai innebunit cu 55 al tau.
                Daca rezultatul iti da mai mare decat lungimea maxima a stergatoarelor noi (de ex la Alca max e de 60), atunci iei unul mai mic la pasager. Dar incearca intai asa, si apoi mai vb.

Treaba e f simpla.
                Ai poza atasata si astept un feedback.
                Ciao
                Attached Files
                Last edited by balooo; 24 October 2014, 14:40.
                sigpic

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
                  Legătura cu SL10 care e?
                  La x52 nu există V, iar în funcție de echipare poți avea ștergătoare "aero", plus că s-a mai discutat.
                  Stergatoarele de pe SL10 s-au comportat execrabila la prima recenta lapovita si ninsoare + temperaturi scazute: zgomot mare si eficienta minima. Ce recomanzi direct si fara retinere: marca si dimensiuni stergatoare, ca fiind best?! Multumesc.

Comment

• Nu îți pot recomanda nimic, eu am Valeo, cele originale, care încă se comportă excepțional.
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Cele mai proaste stergatoare sunt cele de fabrica. Auzi...exceptional...lol.

Comment

• eu am stergatoare de la lidl. le-am luat crezand ca sunt 7 lei si de fapt erau 70 lei ambele sunt foarte multumit de ele, le am de 1 an jumate si merg ca in prima zi.

Comment

• eu personal sint foarte multumit de stergatoarele cu care a venit masina, parca sunt chiar valeo-asa scrie pe ele
                          sterg parbrizul impecabil la mine, indiferent de vreme

Comment

• @Archangel80 Dacă ștergătoarele tale sunt proaste, asta înseamnă că la mașina ta au făcut economie.

Comment

• 'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Pai stie el daca stergatoarele tale sunt bune sau nu.
                              Si eu le am pe cele de fabrica si pot spune ca inca sterg foarte bine dupa 98.000 km

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              sigpic

Comment

• Unii nu stiu ce inseamna sa mearga bine stergatoarele. "Las' ca merge si asa".
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google