Totusi de unde deschizi porbagajul la toledo?)
'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mumus View PostMa...tu ai o problema, zici ca pejo=polo=logan sa zicem sl 10 sau pur si simplu logan2.... Ia niste repere simple, manere de usi, oglinzi, usi, faruri, aripi...total diferite...unde seamana atunci? Exact ce am spus eu , doar acea buza este la fel... Atat. Iar pejo-ul sa ma ierti...
te ierti pentru ca e clar ca nu ai inteles spre ce bateam. Acum sper ca m-am facut inteles. dar mai repet inca o data. logan2 = polo nou, in MARE, nu EGAL FIX gen manere de usi, dar ambele DIFERA TOTAL de peugeot. Ca tu ziceai ca nu seamana. AMBELE MODELE (logan si polo) seamana intre ele fata de ambele modele comparate cu peugeot-ul. Clar?Last edited by pilifida; 31 October 2014, 15:07.sigpic
Comment
-
Ma jur ca ma uit de 10 minute la poza lu' stoicanu cu polo si logan, in afara buzei nu e nimic nici macar asemanator !
Iar in poza cu brekurile, loganul arata mai bine, mie golf 5 estate mereu mi sa parut urat, urat cu draci.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostPilifida, logan 2 se aseamana cu polo doar la buza barei fata... Daca tu vezi mai mult e problema ta.
http://www.*******.ro/images/dacia-s...0-0-1-95-1.jpg
si aici stepway cu noul cross polo
Last edited by pilifida; 31 October 2014, 15:17.sigpic
Comment
-
Sincer nu l-am vazut inca pe strada sa il vada si ochiul meu dar sunt sigur ca seaman cu Skoda Rapid sau Octavia.
Per ansamblu prefer mai rotujit adica ultimile modele scoase de grupul vag par sunt facute din barda.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by pilifida View Postte-ai uitat la portbagaj? sandero vs polo? stai ca dau poze
http://www.*******.ro/images/dacia-s...0-0-1-95-1.jpg
http://www.hindustantimes.com/images...60d19hires.jpg
Poti sa le si desenezi ca nu iese nimic bun
Dai din cap si mergi mai departe. cel mai sanatos!
Comment
-
uite-te la ambele, in ansamblu, liniile de design nu al fiecare element in parte. Apoi uite-te la o toyota sau la un peugeot, si o sa vezi ca cele 2 masini, comparate au linii de design asemanatoare comparate cu oricare al 3-lea model care nu face parte din grupul VAG. acum, daca nu ajuta ochiul, mai multe nu pot sa fac. Pe mine personal dacia puta sa semene si cu un trabant sau cu un ferari, ma doare in cot atata vreme cat mie imi place. Problema era ca, sunt 2 masini care impart in mare aceleasi linii de design, iar una este facuta urata cu spume.
sandero = logan hatchback. Compari aceeasi forma/clasa, pentru a sublinia copia desgnului dacia - vag. Chiar treubie sa explic mura in gura?Last edited by pilifida; 31 October 2014, 15:19.sigpic
Comment
-
Stoicanu, foloseste putin imaginatia, aseaza elefantul cu curu pe botu unei dacii 1310, rotunjeste pe ici pe colo, ca in reclama cu primul 206,leaga si dezleaga elemente si vei obtine un porsche 911 gt2
Deja e comedie...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
- nu. Tu esti comedie, fiindca in afara dfe 2-3 de pe forum, toata lumea (si nu numai de pe forum) sesizeaza asemanarile. Cauta pe google si o sa vezi CA SUNT MULTE ARTICOLE PE TEMA ASTA, deci comedia esti tu. Uite intra pe www.google.ro, da pe dacia design vs vw design si delecteaza-te, sa vezi mii de comedii acolo. Vrei sa dau si aici exemple?
uite o stire inversa))
Volswagen a prezentat la salonul auto de la Sao Paolo, din Brazilia, un SUV mai mic, demunit Taigun. Deocamdată, este doar un concept.
uite un articol si in romana:
Încă de la prima apariție în public, noua generație Dacia Sandero a fost comparată cu un model concurent din segmentul supermini, VW Polo. Reprezentanții Dacia chiar au afirmat în discuțiile cu presa că au intenționat ca atât Logan cât și Sandero să aibă un design mai german, mai sobru, iar acest lucru se pare că […]sigpic
Comment
Comment