'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu vad asemanare, care e problema?

Si nu sunt singurul, iti dau si eu filmulete cum multi lauda toledo, ptr tine e praf si urata cu draci...ce vrei tu sa dezbatem de fapt?

Vrei sa zic si eu ca tine ca logan e cel mai tare...ok. ESTE. Multumit? Eu aici nu mai fac off topic, ca nu mai vb de mult de sl 10 ani, si e o masina ok, si nu are nici rugina, multumit pilifida?
    Last edited by mumus; 31 October 2014, 15:32.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cat costa un duster, fanule ?! 18000 de iepuri ? sa fim seriosi. cu banii aia se pot cumpara masini.

Comment

• De unde ai acos 18.000 poate varianta full

Sent from my iPhone using Tapatalk
        sigpic

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1414758932.459233.jpg
          Cand e vorba de Dacia se scoate in fata cel mai scump model
          Cand e vorba de restul lumi se scoate in fata cel mai ieftin mode

sigpic

Comment

• ia citeste:
            Publicația franceză Caradisiac a realizat un material care include un set de fotografii și un sondaj adresat publicului, care are ca scop stabilirea gradului de asemănare a lui Sandero cu Polo.

mumus- aici nu e vb de care e cea mai tare masina, e vorba ca se aseamana la design, lucru pe care toti il vad in afara de tine si mr.k
            Last edited by pilifida; 31 October 2014, 15:38. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• Asta zici tu si inca 2... Asta nu este un factor hotarator in asemanarea vruta de tine cu polo...

Eu cand ti-am spus de o asemanare, am venit cu dovezi pertinente , voi veniti cu : : haideti sa ne imaginam...

Bun argument...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Seamana in sensul ca au aceleasi linii, poate.

In general , masinile moderne seamana intre ele, mai ales cele din clasa mica/compacta.

Dar sa spui ca Polo e facut dupa Sandero, e prea mult. Polo are linii rafinate, bot alungit, lateral frumos desenat, pare o masina din clasa mai mare.
                Attached Files
                Last edited by mr.K; 31 October 2014, 15:49.

Comment

• Pai tu ai venit cu aceeasi masina
                  E ca si cum compari 2 gemeni care au aceasi mama si acelas tata
                  Ce vorbim noi aici?

@mr.K nu a spus nimeni ca Polo e facut dupa Sandero ci invers.

Last edited by stoicanu; 31 October 2014, 15:48. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Seamana in sensul ca au aceleasi linii, poate.

In general , masinile moderne seamana intre ele, mai ales cele din clasa mica/compacta.

Dar sa spui ca Polo e facut dupa Sandero, e prea mult. Polo are linii rafinate, bot alungit, lateral frumos desenat, pare o masina din clasa mai mare.
                    am zis ca DACIA e facuta DUPA VW, deci iar nu ai inteles ))
                    sigpic

Comment

• Nici nu ma intereseza care dupa care e facuta, ati spus ca seamana.
                      Seamana dar nu rasare. Sandero e cioplita cu barda.

Comment

• Nici macar nu seamana... Poate la lungime

Comment

• Ma gandeam eu sa fie nemti hotii, astia de la Dacia au furat designul, doar ca nu le-a reusit.
                          Ceva de genu':
                          Americanii fura planurile unui avion rusesc. Aduna o echipa americana sa il reconstruiasca dupa planuri. Lucreaza astia ce lucreaza, sudeaza, lipesc din greu si in final le iese un tractor.
                          Conducerea e nemultumita si aduna o echipa de japonezi. Lucreaza si astia din greu, sudeaza, lipesc, asambleaza si dupa sfortari supraomenesti le iese un tractor.
                          Conducerea e disperata si aduna o echipa de romani. Intra romanii in treaba, sudeaza, lipesc, asambleaza si in final, le iese un avion.
                          Conducerea: Incredibil! Sintem impresionati de munca voastra, celorlalte echipa le-au iesit tractoare. Voi cum ati facut?
                          Romanii: Si noua tot tractor ne'a iesit, da' l-am luat la pila.

Comment

• @mumus la tine nici astea nu seamana
                            ImageUploadedByTapatalk1414760051.915390.jpgImageUploadedByTapatalk1414760060.424257.jpg
                            Asta e comparatia facuta de tine.
                            Lasa ca e noul Passat mai rotund

sigpic

Comment

• Astea seamana, chiar gemene, faruri, usi, multe repere identice sau foarte asemanatoare si e si normal sa semene...dar la polo nici daca imi dau ochelarii jos si ma leg la un ochi, si pe celalalt il acopar cu un ciorap, nici atunci nu va semana polo cu logan.
                              Last edited by mumus; 31 October 2014, 16:01.

Comment

• ma repet: toata lumea e oarba, mumus e singurul care vede aderaul pur.
                                CITEZ:
                                Publicația franceză Caradisiac a realizat un material care include un set de fotografii și un sondaj adresat publicului, care are ca scop stabilirea gradului de asemănare a lui Sandero cu Polo.

citez iar:
                                "eamănă izbitor cu Volkswagen Polo, mai ales din spate, dar şi la nivelul grilei frontale. Ca să nu mai vorbim de faptul că nuanţa de culoare Bleu D'Azurite, altfel de mare efect, are un corespondent perfect identic pe gama mai multor modelele compacte de la Volkswagen."
                                Last edited by pilifida; 31 October 2014, 16:04. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google