'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pilifida, te trolluieste mumus, nu te mai agita.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Poti cita pana maine, eu te-am rugat sa vii cu niste repere macar asemanatoare...in afara buzei, unde sunt de acord ca sunt identice.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• citez: this Sandero 2 looks the same as VW Polo Mk 5

o fi tot internetul chior ma. du-te mumuse la aia de fac articole si i-ai nitel la bataie ca aseamana cele 2 masini
        Last edited by pilifida; 31 October 2014, 16:07. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• Ps: eu am scris o data ca am repere in masina care se regasesc si in octavia si in golf 6 etc... Dar tu ai o problema grava omule... Tu chiar crezi ca ai polo... Sau vrei sa ne faci sa credem... Cred ca nici tu nu stii

Face cineva un nou thread... Sa nu il poluam pe acesta, ca e pacat de el.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by e.t. View Post
            pe principiu asta nici bicicleta nu ar trebui sa aiba frane. tragi concluzii eronat. am vurt sa exprim faptul ca franarea trebuie sa fie dimensionata "pe masura" masinii, nu in plus sau in minus
            M-am gândit că ştii de glumă.
            Oricum, observ prea multă încrâncenare pentru nişte simple fiare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
              Ps: eu am scris o data ca am repere in masina care se regasesc si in octavia si in golf 6 etc... Dar tu ai o problema grava omule... Tu chiar crezi ca ai polo... Sau vrei sa ne faci sa credem... Cred ca nici tu nu stii

Face cineva un nou thread... Sa nu il poluam pe acesta, ca e pacat de el.
              pe mine ma doare in cot, ti-am mai zis. poate sa semene dacia si cu o vaca beata. daca imi place nu ma intereseaza. ti-am zis ce e absurd: astea 2 au aceleasi linii dedesign si voi ziceti ca una e urata cu spume. aia e problema. Da vad ca tu pricepi greu ceea ce zic, de trebuie sa repet aceleasi fraze de 10 ori in 5 minute. Nu eu ma bucur ca am repere de slkoda, ma doare in cot. Tu aveai mancarimi de fericire cand ai descoperit chestiile astea. Tu zici ca ai masina peste cu 1000 de clase. Eu ma bucur de low-costul meu si ma doare in c00r de ce crede lumea daca mie imi place. Dar cand faceti afirmatii derapante doar din ura atunci e altceva

cand tot internetul zice ca 2 masini seamana si tu nu vezi domne asemanarile. acolo e problema. Ca da seamana IN MARE, si lu' mr.k ii plac mai mult farurile de polo, ok nu e bai sa ii placa. Dar sa zici ca alea de sandero sunt urate cu spume cand difera 2 unghiuri ai probleme de perceptie vizuala a lumii din jurul tau
              Last edited by pilifida; 31 October 2014, 16:17. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• Omule, unde ai vazut tu ca eu ma laud, unde ai vazut tu ca eu nu pricep... Tu o tii ca masina ta e leit polo, pai daca te doare in cot de ce atata lupta domnule...

Ps: oricum nu seamana...

Iti repet convinge-ma cu fapte, nu cu povesti... Nu poti, poti doar sa jignesti.

Comment

• Revenim la tema principala a dicutiei?

Comment

• nici nu ma mai chinui. Nu poti opri un tren care deraiaza ...
                    sigpic

Comment

• Arata-mi un singur citat de al meu, unde eu scriu ca toledo este cu 1000 clase peste logan, si inca un citat unde eu scriu ca e urata in spume... Asta ai scris tu ca am zis eu.... Ma pinochio...

Comment

• 1. las-o moale cu adjectivele
                        2. acum iti arat asteapta sa il gasesc
                        sigpic

Comment

• Hai sa o lasam cum a picat, oricum fiecare tine la parerile lui.
                          Acest thread e o gluma, la fel si exclusivitatea imaginara oferita de SL10 fata de un L2 standard.
                          Daca se ajunge la jigniri, n-am evoluat ca oameni, deci suntem in trendul Dacia, batem pasul pe loc.

Comment

• Am fost la un drive-test cu SL 10 ani diesel. Cred ca mai multi cai sub capota n-ar fi daunat.

Comment

• Mie inca imi pare rau ca nu au facut sl 10 ani in varianta de 1.2 tce break

Comment

• ... si totusi cand se inchide acest topic? ...

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                                sigpic
                                This is My Ride!
                                !Visit and enjoy!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google