pilifida, te trolluieste mumus, nu te mai agita.
'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ps: eu am scris o data ca am repere in masina care se regasesc si in octavia si in golf 6 etc... Dar tu ai o problema grava omule... Tu chiar crezi ca ai polo... Sau vrei sa ne faci sa credem... Cred ca nici tu nu stii
Face cineva un nou thread... Sa nu il poluam pe acesta, ca e pacat de el.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by e.t. View Postpe principiu asta nici bicicleta nu ar trebui sa aiba frane. tragi concluzii eronat. am vurt sa exprim faptul ca franarea trebuie sa fie dimensionata "pe masura" masinii, nu in plus sau in minus
Oricum, observ prea multă încrâncenare pentru nişte simple fiare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostPs: eu am scris o data ca am repere in masina care se regasesc si in octavia si in golf 6 etc... Dar tu ai o problema grava omule... Tu chiar crezi ca ai polo... Sau vrei sa ne faci sa credem... Cred ca nici tu nu stii
Face cineva un nou thread... Sa nu il poluam pe acesta, ca e pacat de el.
cand tot internetul zice ca 2 masini seamana si tu nu vezi domne asemanarile. acolo e problema. Ca da seamana IN MARE, si lu' mr.k ii plac mai mult farurile de polo, ok nu e bai sa ii placa. Dar sa zici ca alea de sandero sunt urate cu spume cand difera 2 unghiuri ai probleme de perceptie vizuala a lumii din jurul tausigpic
Comment
-
Omule, unde ai vazut tu ca eu ma laud, unde ai vazut tu ca eu nu pricep... Tu o tii ca masina ta e leit polo, pai daca te doare in cot de ce atata lupta domnule...
Ps: oricum nu seamana...
Iti repet convinge-ma cu fapte, nu cu povesti... Nu poti, poti doar sa jignesti.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Arata-mi un singur citat de al meu, unde eu scriu ca toledo este cu 1000 clase peste logan, si inca un citat unde eu scriu ca e urata in spume... Asta ai scris tu ca am zis eu.... Ma pinochio...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Hai sa o lasam cum a picat, oricum fiecare tine la parerile lui.
Acest thread e o gluma, la fel si exclusivitatea imaginara oferita de SL10 fata de un L2 standard.
Daca se ajunge la jigniri, n-am evoluat ca oameni, deci suntem in trendul Dacia, batem pasul pe loc.
Comment
Comment