'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Special Pentru Romani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si oare de ce nu sau vandut inca toate sl 10 ani? Probabil ca cetateanul roman nu are inca nevoie de clima, si sa saturat de 1.2 benzina?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Hai sa o lasam cum a picat, oricum fiecare tine la parerile lui.
      Acest thread e o gluma, la fel si exclusivitatea imaginara oferita de SL10 fata de un L2 standard.
      Daca se ajunge la jigniri, n-am evoluat ca oameni, deci suntem in trendul Dacia, batem pasul pe loc.
      spune-i colegului tau. Eu m-am abtinut cat am putut sa il fac greu de cap, si uite ca mi-o da el primu la jigniri
      sigpic

Comment

• Nu te-ai abtinut, asta e problema, chiar ai insistat... Si unde sunt citatele? Acum o dai cotita?

Cu ce te-am jignit, ca am spus ca nu seamana loganul cu polo... esti penibil...
        Last edited by mumus; 31 October 2014, 16:32. Reason: Automerged Doublepost
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
          Arata-mi un singur citat de al meu, unde eu scriu ca toledo este cu 1000 clase peste logan, si inca un citat unde eu scriu ca e urata in spume... Asta ai scris tu ca am zis eu.... Ma pinochio...
          ia citeste ultimul cuvant puritane. Cine, care cum e penibil? citatele le gasesc stai linistit, daca nu au sters adminii offtopicul. numa' ca mai si lucrez pe langa.

vezi ca se scrie pinocchio. Mai documenteaza-te inainte. Sau trebuie sa scriu "m-ai documenteazat-e", ca sa intelegi>? ca la 34 de ani nu prea ai treaba cu limba materna la cum scri
          Last edited by pilifida; 31 October 2014, 16:39. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• Pinochio era o aluzie la faptul ca ma faci mincinos, adica infloresti...fa ce stii mai bine in continuare, iar limba mea materna este alta...
            A fi penibil nu este jignire, este o constatare, cuvantul penibil nu este o jignire...

Comment

• daca puneai un copil de cinci ani sa deseneze un polo, cred ca iesea la sandero. deci aveti dreptate, sandero a copiat polo.

Comment

• Deraiere placuta, eu nu ma injosesc in halul asta...

Comment

• 'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Care Genereaza Certuri, Special Pentru Romani. Ce spuneti?

Comment

• Pacat ca nu se vinde... La interior e peste loganul normal, chiar arata bine.

Comment

• @danut1900: În topicul asta, in primele pagini 1 - 10, găsești lucrurile esențiale legate de SL10 de ex asta
                      dCi75 are un cuplu sufient de 200Nm

P.S. trebuie înțeles și mumus la el pe forum sunt doar 4 mașini cu a lui.
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• )))))))))))
                        sigpic

Comment

• Originally posted by danut1900 View Post
                          'Dacia Logan 10 ANI', Modelul Aniversar Care Genereaza Certuri, Special Pentru Romani. Ce spuneti?
                          Da-mi voie sa te corectez putin,
                          -le putem numi schimburi de opinii,nu certuri,sau delirari in cazul unora desigur
                          -referitor la ''intre romani'' gresesti putin .De ex Mumus e ungur, nu roman,aviz celor care ati facut misto de el ca nu stie sa scrie in lb romana.
                          Cat despre Loganul 10 ani,de multe pagini nu s-a mai adaugat nimic nou ,probabil se vor pot batea campii in continuare
                          Last edited by Allyn_y; 31 October 2014, 17:41.

Comment

• Mie imi place, decit motorul sa fie mai puternic, suspensia mai joasa si frinele mai tari ( discuri pe spate )
                            Na sa moara nemtii cu tot neamul lor de VW -isti si variantele cehesti si spaniole.

Comment

• Pe toate forumurile stăine plâng toți după dotările prezente pe SL10, numai noi dăm cu noroi - tipic.
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Nu se pune problema de placut sau nu, problema este cand unii incearca sa faca din logan ceva ce nu este...

Cat priveste cat de corect sau nu scriu eu, nu are treaba nationalitatea mea, cei drept pana in clasa a XII-a am facut doar limba romana in aceasta limba, in rest toate au fost facute in limba mea materna, exceptand limbile straine. Ma repet, daca scriu ceva gresit nu are treaba cu nationalitea maghiara, cel mai des ma grabesc, nu verific, si de ce sa nu recunosc, gramatica nu mi-a fost draga. Oricum ma consolez cu faptul ca sunt romani care scriu mult mai incorect pe aici. Si ca o paranteza, vorbesc bine 3 limbi, inteleg vreo 5, chiar daca o mai dau in bara cu gramatica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google