Cosmetica/intretinere Zilnica A Loganului II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt grindina ai CASCO, nu fac misto...riscul la grindina este mai mic decat riscul sa matuiesti/zgârii vopseaua cu prelata, eu am zgaraiat geamul la Matiz cu o perie in care s-a prins o pietricica, iarna cand am dat jos zapada.....sa vezi nervi....nu stiam de unde aparusera dungile.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
    Last edited by Oti; 15 August 2015, 19:52.
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Originally posted by Oti View Post
      Pt grindina ai CASCO, nu fac misto...riscul la grindina este mai mic decat riscul sa matuiesti/zgârii vopseaua cu prelata, eu am zgaraiat geamul la Matiz cu o perie in care s-a prins o pietricica, iarna cand am dat jos zapada.....sa vezi nervi....nu stiam de unde aparusera dungile.

Ok nu te contrazic...dar la specificatiile tehnice ale prelatei spune ca masina nu este afectata la grindina.Normal daca grindina este mare posibil ca prelata sa nu fie de ajutor!Am Casco,masina este noua-iulie 2015!Nu stiu ce sa fac?!Am vazut ca pe forum nu a vorbit nimeni de prelata!

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Daca e ciuruita de grindina cum crezi ca o repara?!Chit la greu si vopsire,aia nu mai e masina noua!

In manualul tehnic al masinii nu scrie ca ar fi indicat sa se foloseasca prelata!E cu dus si intors!!

Last edited by sorin74ivn; 15 August 2015, 20:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cu prelata risti sa zgarii masina. Inainte de a pune prelata pe masina, masina trebuie sa fie spalata si uscata. Iar daca pleci zilnic cu masina, sa iti pui prelata nu e deloc in regula.

Comment

ce grindina fratilor? eu de 6 ani jumate de cand am masina nu am prins nici o grindina ganditi pozitiv, lasati grindina ca nu vine, decat daca stati prin Moldova, zona aia e cu risc mai ridicat. in plus grindina apare daca afara e foarte cald, atmosfera suprasaturata de vapori de apa, descarcari electrice, nori nu stiu de care, ori de luni de cand vin ploile in majoritatea tarii se raceste simtitor-> nu mai sunt indeplinite simultan conditiile de grindina

fara nici o prelata. pe langa riscul de zgariere...mai e si cel de matuire al vopselei... mai bine o parchezi undeva unde ai si umbra la orele critice, eu de ex am un asemenea loc de parcare unde intre orele 13-17:30 masina sta la umbra complet si nu numai a mea ca ar fi mai cu mot ci toate care sunt parcate acolo... eu daca te-as imbraca de iarna pe vremea asta ca sa te protejez de razele uv cum ar fi? ar fi mai bine sau mai rau decat in pantaloni scurti si tricou? asa e si cu prelata
          Last edited by cristi....; 15 August 2015, 20:42.

Comment

Anul trecut in Valcea a fost grindina de s-a dus si fatada casei!

Originally posted by Crs. Sandel View Post
            Cu prelata risti sa zgarii masina. Inainte de a pune prelata pe masina, masina trebuie sa fie spalata si uscata. Iar daca pleci zilnic cu masina, sa iti pui prelata nu e deloc in regula.
            Corect...te spuca nebuniile!

Last edited by sorin74ivn; 15 August 2015, 20:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si eu m am gandit la prelata, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca este bataie prea mare de cap

Comment

Originally posted by cristi.... View Post
                ce grindina fratilor? eu de 6 ani jumate de cand am masina nu am prins nici o grindina ganditi pozitiv......
                Eu am prins grindina cu diametrul boabei de mazare, nu au fost probleme, nu sunt urme. Mai degraba trebuie sa fi atent unde parchezi masina, sa nu loveasca cu portiera, sa nu arunce ceva pe masina, etc.

Comment

Treaba cu sa fii atent unde parchezi sa nu loveasca cu portiera nu este valabila in marile orase, si mai ales in bucuresti
                  La super-hipermarket parchezi unde gasesti cand este aglomerat, dar chiar daca este liber si parchezi mai departe, poate veni un bizon sa parcheze langa tine si ti a zgariat masina cu portiera, el,nevasta, sau copilul

Comment

Originally posted by panselin4 View Post
                    Treaba cu sa fii atent unde parchezi sa nu loveasca cu portiera nu este valabila in marile orase, si mai ales in bucuresti
                    La super-hipermarket parchezi unde gasesti cand este aglomerat, dar chiar daca este liber si parchezi mai departe, poate veni un bizon sa parcheze langa tine si ti a zgariat masina cu portiera, el,nevasta, sau copilul
                    Corect!

Comment

Una este sa te bagi ca musca si alta este sa te feresti cat poti. Eu ma feresc sa merg in orele cand stiu ca este aglomeratie la supermarket, daca este o urgenta am boutique in zona (beri si altele), fac un program pt aprovizionare. Prefer sa merg pe jos 30 min pt o paine si doua beri.

Comment

faza e ca nu prea gasesti liber la supermarketuri nici in cursul saptamanii, iar in weekend e dezastru, zici ca a dat ... in toti, tot orasu e buluc acolo... romanii au facut un adevarat cult in a pierde vremea pe acolo pe la cafenele, beauty shopuri, etc etc. deh, trebuie sa fie vazuti, sa socializeze si alte asemenea nevoi de natura psihologica, e fitza sa mergi mall

eu am gasit solutia: parchez la un alt supermarket unde e gol pusca si mai merg pe jos vreo 200 de m
                        Last edited by cristi....; 16 August 2015, 20:55.

Comment

Cunosc oameni care au timp de cumparaturi doar cand este hipermarketul mai plin, inclusiv parcarea, asta datorita muncii prestate
                          Eu am vazut pe propia tabla a masinii, ca indiferent cata grija ai tu de ea, tot vine unul si o f.., zgarie
                          Pana la urma trebuie sa ne impacam cu gandul ca este un obiect cu care ne facem treaba, nu un bibelou de tinut in garaj ( care are )

Comment

Am vrut sa spun ceea ce ai spus tu in ultimele randuri, panselin, dar n-am vrut sa mi sara lumea in cap.
                            In 50300 de km, cat are acum masina, a vazut toate tipurile de drumuri posibile, inclusiv camp, aratura, namol pana peste jumatatea rotilor, zapada cat cuprinde, pietris, nisip, stat in soare cu orele, ploi torentiale, tot ce va puteti imagina si nu are nici pe naiba, cu exceptia a unui punct de vopsea mic sarit langa far, probabil de la vreo piatra, si o zgarietura care se vede dlar de aproape langa capacul se la rezervor. Masina este ca sa iti faci nevoile cu ea, nu sa ajungi sa mergi tu prin soare sau pe jos ca sa protejezi un rahat de fier.

Comment

Pentru mine , masina munceste destul. Este masina pentru prestari servicii, cara sculele. Punctul de destinatie nu inseamna o raza de 2-3 metri ci 200-400 metri, mersul pe jos este o placere, chiar daca ploua. Nu discut situatiile de urgenta.
                              Prefer sa urc pe jos un deal, pe ulita satului si masina sa o parchez pe imaş, teren plat.
                              Last edited by Oti; 17 August 2015, 09:10.

Comment

fiecare face ce vrea cu masina lui, dar o zgarietura da urat la orice masina si nimeni nu vrea. Eu la hypermarketuri parchez tot timpul masina cat mai departe de aglomeratie. Intr-o parte tot timpu am o bordura si in loc mai izolat si in acelasi timp cat mai vizibil. Daca observati, toti isi parcheaza masinile acolo langa intrare, sa nu mai vb de prietenii cu BMW'uri si AUDI'uri care tot timpul incearca sa le bage inauntru in magazin, nu pot sa-mi dau seama exact ce mentalitate mai e si asta .
                                Sfatul meu: lasati-le in parcarea magazinelor, departe de agitatie ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google