Sandel te corectez puțin : Ca sa prindă ceara pe vopsea si sa reziste o perioada mai lunga de timp , trebuie neapărat DECONTAMINATA cu argila. La fel si in cazul geamurilor ca sa te bucuri de calitățile produsului aplicat. Nu este chiar asa scumpa si nici greu de folosit. După accea poți sa ștergi cu IPA si aplicat ceara/ .....
Cosmetica/intretinere Zilnica A Loganului II
Collapse
X
-
aveti idee cu ce sa degresez, inainte de a face un mic restus? oare este bun alcoolul tehnic de 90 de grade( am la indemana ) sau este mai bun alcoolul izopropilic-pe care nu as sti de unde sa l cumpar
am observat ca am o zgarietura in portbagaj, in zona unde se afla incuietoarea care inchide portbagajul, este o zona din portbagaj care este predispusa zgarieturilor,mai ales la manevrarea bagajelor-voi monta cat mai curand o mocheta, ceva de genul
am luat din targul vitan un flacon de vopsea dupa cod,care are un dop cu o pensula, precum oja nevestimii, dar trebuie degresat inainte,si nu stiu exact cu ce sa degresez- si eu zic ca nu are rost sa fac pe casco o mica zgarietura
Comment
-
In functie de situatie, eu asa as face : daca este murdar spal cu det de vase, clatesc cu apa, sterg cu o laveta uscata, dupa care trec la etapa 2 sterg cu alcool (izo sau tehnic), daca este curata zona trec direct la etapa 2. Alcool izopropilic gasesti aici http://www.mivarom.ro/catalog/index....imice-c-36_243 sau in mag de acelasi profil. Bineinteles pentru toate operatiile folosesc un pulverizator manual. Am sa pun si eu mocheta in zona respectiva, cred prin lipire cu moment sau prenadez, dupa ce degresez.Last edited by Oti; 20 October 2014, 21:21.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Cristyano View PostSandel te corectez puțin : Ca sa prindă ceara pe vopsea si sa reziste o perioada mai lunga de timp , trebuie neapărat DECONTAMINATA cu argila. La fel si in cazul geamurilor ca sa te bucuri de calitățile produsului aplicat. Nu este chiar asa scumpa si nici greu de folosit. După accea poți sa ștergi cu IPA si aplicat ceara/ .....
Originally posted by panselin4 View Postaveti idee cu ce sa degresez, inainte de a face un mic restus? oare este bun alcoolul tehnic de 90 de grade( am la indemana ) sau este mai bun alcoolul izopropilic-pe care nu as sti de unde sa l cumpar
am observat ca am o zgarietura in portbagaj
Comment
-
Alcoolul tehnic e pistol cu apa. Daca vrei un degresant de calitate - http://www.google.com/url?q=http://w...9Zt3OVCEDlSrsg. Pretul este foarte accesibil iar degresarea este una superioara.
Comment
-
Foloseste cu incredere alcoolul tehnic, eu am masina alba, am degresat zonele unde vin lipite chederele suplimentare usi si nu sa intamplat nimic....alcoolul este degresant, absoarbe umezeala, se evapora rapid fara urme (subst higroscopica parca i se zice - se dizolva puternic in apa cu deg de caldura - ce mai tin minte de la orele de chimie.....) intra in compoz subst de curatare mai scumpe....si e bine cateodata sa pui in rez de combust pentru eliminarea apei.....mai ales iarna cand se pot face dopuri de gheata.Last edited by Oti; 21 October 2014, 08:45.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Acum mi-am adus aminte, demult vroiam sa intreb, dupa curatarea masinii, inainte de a o sterge cu carpa, cei de la spalatorie o da cu un spray, dupa stergere, vopseaua si geamurile sunt lucioase si nu adera praful, ce fel de solutie este? Poate sa ma lamuresca un cunoscator in detailing........vreau sa o fac si eu la tara cand spal masina.......are acelasi efect indiferent cu ce speli inainte masina? sau este o combinatie intre substante? (spuma, ceara etc....)
Nu vreau sa fac detailing, vreau sa spal masina rapid cum o fac cei din spalatorie........
Sa ma ierte profesionistii pentru intrebarea de elev nestiutor.....„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Multumesc, acum stiu ce sa caut, am vazut ceara lichida, nu am probat inca, cei din spalat o au dizolvata in ceva, se gaseste in stare concetrata? Vreau sa cumpar o solutie asemanatoare, o denum comerciala se poate?„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Oti View PostMultumesc, acum stiu ce sa caut, am vazut ceara lichida, nu am probat inca, cei din spalat o au dizolvata in ceva, se gaseste in stare concetrata? Vreau sa cumpar o solutie asemanatoare, o denum comerciala se poate?
Poti incerca insa o ceara lichida de la MA*FRA. Am probat-o si eu la un moment dat si este ok.
Comment
Comment