Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sebibv
    replied
    Nu folosi wd40. Iti recomand alcool izopropilic. Fa totusi un test intr-o zona ferita. Eu sunt 100% sigur ca nu afecteaza vopseaua (am folosit la mine) .

Leave a comment:

• DannyMC
    replied
    Originally posted by kypry View Post
    Am încercat si eu sa șterg acele puncte , unele cu un șervețel umed de mașina si s au șters
    Acolo nu este vorba de rugina, ci de un contaminant (bitum, seva de copac, etc.) Rugina nu apare in nici o situatie ca un punct deasupra lacului!! Poate aparea in urma unei ciobituri si atunci e in mica adancitura aparuta sau de sub vopsea si atunci primul lucru pe care il vezi este vopseaua usor umflata.

Originally posted by kypry View Post
    Cum ce se curăță ? La spălătorie si sau cerută ? Mulțimesc
    Poti incerca cu un spray de curatat seva sau bitum sau cu mare grija si pe o zona mai putin vizibila cu WD40.
    Last edited by DannyMC; 11 March 2019, 20:09.

Leave a comment:

• augustus8186
    replied
    Eu am insistat cu o carpa curata, umeda si moale dupa spalare când sunt mai vizibile pentru a nu matui vopseaua. Probabil există si o metoda mai eficientă dar dupa ce m-am lamurit ca nu este rugină pentru ca si eu ma panicasem inițial am lasat-o moartă. Nu prea am avut timp sa mă ocup de ele dar odata cu venirea verii o să le dau mai mare atenție

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Cum ce se curăță ? La spălătorie si sau cerută ? Mulțimesc

Leave a comment:

• kypry
    replied
    multumesc pentru răspuns

Leave a comment:

• augustus8186
    replied
    Din ce se vede in foto 99% nu e rugină. Si eu am aceeasi culoare si am avut asemenea picatele care intr-adevar se iau destul de greu si tot mai apar în diverse locuri si nu este rugina. Nu-mi dau seama exact din ce cauza apar. Deci spor la curatat

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Posibil sa fie resturi bio (de insecte lovite) care apoi putrezesc.

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Sa nu fie de rugina ???

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Am încercat si eu sa șterg acele puncte , unele cu un șervețel umed de mașina si s au șters
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Leave a comment:

• sebibv
    replied
    Și eu am patit la fel cu l1. Puteam sa jur ca e rugina... Nu era.

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Poze ar fi de dorit de la cei care acuza astfel de probleme.

Leave a comment:

• vali2008
    replied
    Salutare!
    Sigur sunt puncte de rugina si nu impuritati/depuneri?
    Intreb pt ca la a mea, de culoare alba, am zarit cateva punctulite, ca varful de ac, maronii, dar s-au curatat..adica am spalat masina si am sters cu ceara si s-au dus, ma impacientasem degeaba..

Leave a comment:

• augustus8186
    replied
    Cel mai bine ar fi să mergi la o constatare în service si vezi ce ti se spune si din ce cauze au aparut acele puncte (dacă sunt de la pietricele n-or sa intre pe garanție). Garantia anticoroziva este de 6 ani si daca este cazul probabil va fi o revopsire totală după cum ai spus. Baftă!

Leave a comment:

• Cyrusddm
    replied
    Poze te rog

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Credeți ca sa va revopsi mașina integral sau doar stric acele puncte ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google