Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Nu folosi wd40. Iti recomand alcool izopropilic. Fa totusi un test intr-o zona ferita. Eu sunt 100% sigur ca nu afecteaza vopseaua (am folosit la mine) .
-
Acolo nu este vorba de rugina, ci de un contaminant (bitum, seva de copac, etc.) Rugina nu apare in nici o situatie ca un punct deasupra lacului!! Poate aparea in urma unei ciobituri si atunci e in mica adancitura aparuta sau de sub vopsea si atunci primul lucru pe care il vezi este vopseaua usor umflata.Originally posted by kypry View PostAm încercat si eu sa șterg acele puncte , unele cu un șervețel umed de mașina si s au șters
Poti incerca cu un spray de curatat seva sau bitum sau cu mare grija si pe o zona mai putin vizibila cu WD40.Originally posted by kypry View PostCum ce se curăță ? La spălătorie si sau cerută ? MulțimescLast edited by DannyMC; 11 March 2019, 20:09.
Leave a comment:
-
Eu am insistat cu o carpa curata, umeda si moale dupa spalare când sunt mai vizibile pentru a nu matui vopseaua. Probabil există si o metoda mai eficientă dar dupa ce m-am lamurit ca nu este rugină pentru ca si eu ma panicasem inițial am lasat-o moartă. Nu prea am avut timp sa mă ocup de ele dar odata cu venirea verii o să le dau mai mare atenție
Leave a comment:
-
Din ce se vede in foto 99% nu e rugină. Si eu am aceeasi culoare si am avut asemenea picatele care intr-adevar se iau destul de greu si tot mai apar în diverse locuri si nu este rugina. Nu-mi dau seama exact din ce cauza apar. Deci spor la curatat
Leave a comment:
-
Posibil sa fie resturi bio (de insecte lovite) care apoi putrezesc.
Leave a comment:
-
Am încercat si eu sa șterg acele puncte , unele cu un șervețel umed de mașina si s au ștersYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 3 photos.
Leave a comment:
-
Poze ar fi de dorit de la cei care acuza astfel de probleme.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Salutare!
Sigur sunt puncte de rugina si nu impuritati/depuneri?
Intreb pt ca la a mea, de culoare alba, am zarit cateva punctulite, ca varful de ac, maronii, dar s-au curatat..adica am spalat masina si am sters cu ceara si s-au dus, ma impacientasem degeaba..
Leave a comment:
-
Cel mai bine ar fi să mergi la o constatare în service si vezi ce ti se spune si din ce cauze au aparut acele puncte (dacă sunt de la pietricele n-or sa intre pe garanție). Garantia anticoroziva este de 6 ani si daca este cazul probabil va fi o revopsire totală după cum ai spus. Baftă!
Leave a comment:
-
Credeți ca sa va revopsi mașina integral sau doar stric acele puncte ?
Leave a comment:

Leave a comment: