Clar , retine apa, rahatul de obturator, am să le demontez și am să le ung cu vaselina(măcar atât). Mulțumim pt informare!
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Rugină portiera șofer, a frecat de cheder. Anul trecut nu au vrut sa rezolve, când a sărit vopseaua, ca nu face obiectul garanției. Mai am o luna garanție la tabla. Oare se poate rezolva în garanție?Attached FilesYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 3 photos.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostRugină portiera șofer, a frecat de cheder. Anul trecut nu au vrut sa rezolve, când a sărit vopseaua, ca nu face obiectul garanției. Mai am o luna garanție la tabla. Oare se poate rezolva în garanție?
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostRugină portiera șofer, a frecat de cheder. Anul trecut nu au vrut sa rezolve, când a sărit vopseaua, ca nu face obiectul garanției. Mai am o luna garanție la tabla. Oare se poate rezolva în garanție?
Desi pozele nu sunt clare, acolo pare ca pe undeva a intrat apa si nu s-a mai scurs. Verifica dopurile de scurgere a apei de la partea inferioara a portierei. Eu le-am scos din prima saptamana de cand am luat masina desi erau suficient de elastice si permiteau scurgerea apei.
Comment
-
OK, am inteles, acum am vazut ca pozele trebuie intoarse. Dupa mine sunt sanse de rezolvare pe garantie doar daca vine din interior. Daca raspunsul lor este negativ, trebuie sa gasesti rapid o solutie macar pentru inhibarea ruginei aparute. In cel mai fericit caz daca doar s-a curatat vopseaua si a oxidat superficial la suprafata se poate remedia usor.
Comment
-
Încearcă ,ca după ce dai cu silicon, să lași ușa deschisă pentru ca garnitura să-și "tragă" siliconul necesar și apoi să-l ștergi. Siliconul fiind o unsoare retine praful care are că efect de șmirghel. Eu așa procedez de 3 ani de când am mașină și nu am astfel de problemă. O zi plăcută
- Likes 1
Comment
-
Acea frecare este prezenta si la L1 , oricare ar fi reglajul portierei , la mine s-a si luat primul strat de pe cheder datorita acelui contact , noroc ca portiera inca nu mi-a ruginit.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
- Likes 1
Comment
-
Ia incearca sa o cureti ca asa am si eu la VW si nu e rugina, se curata. Am revopsit aripa anul trecut si am crezut ca a reaparut rugina, dar nu era, m-am uitat cu atentie.
Daca insa e rugina, in locul acela nu prea sar pietre, insa am observat ca cei de la spalatorii dau cu lancea lipita de aripa si curata si vopseaua.
- Likes 1
Comment
Comment