Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kypry
    replied
    Salut prieteni ; am un logan fabricat in Octombrie 2017 si achiziționat in Iunie 15,2018 . Am 23.000km si de puțin timp sm constatat am observat pe 80% puncte de rugina ( Mor ) ...inițial văzusem doar in portbagaj , DAr cand m-am uitat mai bine pe aripi portiere

Leave a comment:

• gabrieln1960
    replied
    Rugina pe vopsea? Nu prea imi vine a crede. Sunt doua posibilitati de aparitie a ruginei. Prima, din exterior, atunci cand masina este zgariata sau lovita pana la tabla. A doua posibilitate este din interior si apare cand se perforeaza tabla. La inceput se umfla vopseaua in zona afectata dupa care iese la iveala.
    Rugina pe spoiler? Iar nu-mi vine a crede pentru ca spoilerele sunt din material plastic .
    Daca ai puncte multe pe suprafete extinse (inclusiv spoilere) inseamna ori ca ai mers prea aproape de spatele vreunei cisterne (sau in depasire) si substanta transportata a ajuns pe masina ta (de exemplu bitum) sau ai trecut printr-o zona unde se turna asfalt proaspat. Sau poate ai mers in iarna asta in spatele unei sararite si vopseaua a fost afectata de mixul (sare si nisip) folosit. Intreaba la un atelier unde se face asa-zisul detailing si vezi daca exista ceva cu care se pot sterge punctele pentru ca eu nu cred ca este rugina.
    Bafta!

Este adevarat ca mai exista si posibilitatea ca tabla sa fi fost oxidata la exterior din fabrica dar nu explica rugina de pe spoilere si nici faptul ca ar fi rezistat asa din 2013.
    Last edited by gabrieln1960; 11 March 2019, 17:16.

Leave a comment:

• PrietenCuTine
    replied
    Salutare, cu ce eliminati punctele mici de rugina de pe vopsea ?! Acele puncte "varf de ac", vopsea contaminata.
    A mea e alba si e bubata toata, inclusiv pe bari/spoilere si e din 2013...

Leave a comment:

• devreg
    replied

"no, neah, nu'z rujină, îi patina timpulu' "
    sze szajtee!

Leave a comment:

• m3dic911
    replied
    Cred ca se incadreaza in aceeasi categorie cu rugina tamburilor....

Leave a comment:

• Cyrusddm
    replied
    Dpmdv nu e nimic ingrijorator. Este rugina de suprafata care apare la mai multe masini iar acolo vorbim de fier/ otel gros. Probabil va cadea toata caroseria inainte sa devina asta cu adevarat o problema

Leave a comment:

• aris86
    replied
    A început sa rugineasca sub cadru motor, pe dedesupt, mașina de 5 ani și câteva luni

Attached Files
    Last edited by 77sky; 10 March 2019, 11:19.

Leave a comment:

• Gaby20045
    replied
    Greseala mea....stiu unde e pompa si unde e filtrul...am scris in graba si nu am recitit mesajul

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Pompa de motorină e în rezervor, acolo e filtrul de motorină.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Asa e la toți, te obișnuiești în timp cu ea.

Leave a comment:

• Gaby20045
    replied
    Ce ziceti de poza asta? Este undeva in dreptul pompei de motorina...sub far si deasupra proiectorului. Poza e facuta de sus. Pare ca o contrabara ruginita. Nu imi amintesc daca s-a mai scris de problema, am citit tot forumul acum 2 ani insa posibil sa fi sarit peste. A mai intalnit cineva problema asta? Oare ce piesa o fi? Masina inca nu a facut 2 ani. In partea cealalta (dreapta cum te uiti din fata masinii) nu am vazut rugina...

Piesa este mai mare decat se vede in poza, atat am reusit sa prind. Nu ma uitam acolo dar am sesizat ca pe bara in partea stanga unde vine grila de jos pare ca am o pata uleioasa, totusi nu am gasit in alta parte urme de ulei, nu ma prind de la ce ar putea fi.

Attached Files
    Last edited by 77sky; 6 February 2019, 23:11.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Rugina n-are leac la renault. Spui Dacie, spui automat si rugina.

Leave a comment:

• bestiuta2007
    replied
    Am mașina din 2013, am mai scris pe aici despre problema cu rugina, acum mi-a apărut în același loc (pe lângă chederul din portbagaj, în partea de jos) pentru a treia oară. Tăblăria încă mai este în garanție, parcă îmi este scârbă să mai merg la reprezentanță.

Leave a comment:

• vali2008
    replied
    Nici nu ai sa gasesti, este ceva deosebit. La precedenta masina din 2010) m-am interesat de ceruire suplimentara la reprezentanta, au spsu ca se poate * (nu mai stiu pretul), dar au mentionat ca nu este cazul, deiarece a beneficiat din fabrica..asa o fi, masina am dat-o la 8 ani, nu avea nici macar o infloritura..
    Dar eu la toate(si la cea noua) le bag ceara prin portiere si prin praguri la cel mult 2 ani..

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Asa spuneti. Insa in lista de optionale ma tot uitam si nu gaseam asemenea lucruri. )

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google