Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Archangel80
    replied
    Inca se mai practica la proprietarii de Dacia vaselina sub garnituri, ceara praguri si alte tampenii? LOL. Credeam ca au evoluat si astia de la Dacia. Sau clientii au ramas prinsi in trecut?
    Eu din 2011 nu am pus nimic. Si nici nu ma agit vreodata. Sa rugineasca. Am vazut rugina si la Skoda si la Passat. Deocamdata dupa 6 ani nu are nici pe naiba. Cand o rugini sa fieintr-un ceas bun.

Leave a comment:

• Luciano2
    replied
    Referitor la ce am spus mai înainte cu "bagat ceară sub chedere" cred ca am zis o prostie. După ce m-am mai documentat cea mai buna soluţie e de băgat vaselină siliconică pt. garnituri. În general ceara are nişte solventi şi e foarte probabil să atace chederele. Am citit pe alte forumuri, unii au băgat vaselină sau uleiuri pt utilizări diverse şi s-au trezit cu chederele umflate. Vaselina pt. garnituri nu atacă cauciucul.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by sadicu View Post
    Nu pune la suflet. Refuleaza si el pe aici.

Original a fost postat de stoicanu Vezi Post
    Nu pot sa fiu de acord cu expresia ta
    Eu nu ma consider un fraier ca am cumparat o Dacia

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
    Ai inteles gresit. Nu la tine m-am referit ca fiind fraier, ci la ala care ti-ar cumpara masina ruginita si revopsita, fara sa stie saracu' ce e sub vopsea.

Tu ti-ai facut rreaba cu masina, stii pentru ce ai cumparat-o, pentru cat timp.
    Naiv e cine viseaza ca poate sa tina o Dacia multi ani fara sa rugineasca.
    Sper ca urmatoarea masina care va rugini sa fie a colegului care vorbeste fara sa fie intrebat. Ca sa aiba si el de ce refula.
    Last edited by mr.K; 22 September 2017, 08:48.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    da, fraieri. prefer sa-mi iau pantofi buni, decat unii prosti ca sa-mi ramana bani de crema de pantofi.

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    Da...ce fraieri...ca aveau bani de alta masina...totusi si-au luat dacia...si au preferat sa faca altceva cu banii ramasi...de exemplu, plinul pe primii 70-80.000 km

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by stoicanu View Post

nu, fraieri sunt aia care aveau bani de o alta masina si si-au luat dacia.
    noi suntem prosti ca ne-am luat dacia. mai bine beam banii aia. ne alegeam cu ceva, nu cu o gramajoara de pulbere ruginie.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by sadicu View Post
    ... Refuleaza si el pe aici.
    E suparat ca multinationala i-a dat Logan ca masina de serviciu si nu vreun "beamveu " sau vreun "haudi" cum ar fi meritat.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by stoicanu View Post

Nu pune la suflet. Refuleaza si el pe aici.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Ixell de fabrica.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    De care ceara ai folosit pentru usi ?

Leave a comment:

• aris86
    replied
    A mea are 1 an jumătate, vad ca nu s-a mai stricat. Faceți cum doriți.

Azi a fost ultima zi de vara, de mâine toamna, 20 de grade, se răcorește noaptea, condens dimineața.
    Last edited by aris86; 20 September 2017, 18:20. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Luciano2
    replied
    Pai aia e ideal e să dai toata suprafaţa interioara a uşii dar neputând vedea bine şi cu jetu ăla împrăştiat rişti să afectezi mecanismul geamului electric ( motoraşul/macaraua..etc)

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Furtunasul îl bagi la ușa, apeși spray-ul și el arunca la distanta, apoi retragi spray-ul și el stropește zona care te interesează.

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    @Aris, care este scopul acelei pulverizări? Să dai cu ceară doar jos, pe calea naturală de evacuare a apei? Sau bagi furtunașul, îl orientezi către fiecare perete sau să zicem din 30 în 30 de grade, și pulverizezi abundent cu scopul de a acoperi cât mai mult din suprafața interioară a ușii?

Leave a comment:

• aris86
    replied
    @lucian, am pus ceara la uși pe orificiile de scurgere, cu furtunasul de pulverizare.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google