If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Are cineva idee cum bagi ceara în portiere? Se demontează feţele sau se poate băga prin orificiile de scurgere de jos, şi în acest caz e vreun risc să afecteze mecanismul geamurilor electrice?
Last edited by Luciano2; 19 September 2017, 17:12.
Reason: Automerged Doublepost
Daca vreti un produs anticoroziv pe baza de ceara, luati Tectyl. Bagati-l prin usi, praguri, capota motor, capota portbagaj (hayon), prin toate gaurile si gaurelele, aplicati-l pe toate rosturile aflate la imbinarile tablelor si pe oriunde va mai trece prin minte. Pe sub masina, daca aveti posibilitatea, dati cu Teroson.
Eu la toate masinile avute, am dat prin praguri, usi, longeroane, capota motor etc cu ulei amestecat cu vaselina (rog ecologistii sa nu tipe), iar pe dedesubt, o data la 3-4 ani, terosonam masina. La niciuna dintre masini nu am avut rugina la vedere (cum erau podeaua si contraaripile la interior nu am fost curios sa aflu). Tineti cont ca pe vremea aceea, din fabrica masina venea doar vopsita, fara niciun altfel de protectie. La asta noua am vazut pe dedesubt ca-i plina cu o substanta neagra, vascoasa si lipicioasa, mai peste tot se vad scursuri dintr-o substanta rosiatica si partea interioara a pasajelor rotilor (pe spate) a fost impregnata cu o substanta uleioasa (care dupa cateva spalari s-a cam dus). As fi interesat sa stiu ce era, poate stie cineva?
Last edited by gabrieln1960; 19 September 2017, 14:26.
Cred că cea mai bună metodă de a împiedica rugina sub chedere este -dat chederele jos , umplute cu ceară anticoroziune şi montate la loc..după ce s-au curăţat bine locaşurile de praf/mizerie..
@cyrusmddd: în cazul pe care l-am prezentat mai sus pe forumul Hyundai este vorba tot de maşini în garanţie
E clar ca toate masinile prind rugina in timp. Insa atata vreme cat Dacia acorda 6 ani garantie la tabla iar alte marci incep de la 10 ani in sus, imi este clar ca lumina zilei ca exista sanse mai mari ca Dacia sa rugineasca mai repede. Si asa va ramane atat timp cat Dacia va ramane sub aripa Renault, care aplica aceeasi garantie.
Cazul colegului Stoicanu este grav, insa nu inteleg de ce nu a aplelat la garantie mai devreme. Rugina aia are vechime nu gluma.
Am verificat şi eu la mine locurile respective, nu am găsit rugină decât în capătul (colţul) muchiei suportului din stânga pt chederul de la plafon, este un punct mic dar care trebuie remediat clar, probabil colţul ăla a fost lovit cumva. Însă ce am desccoperit e că nici unul din chedere -nici alea de la portiere nici de pe plafon nu au fost introduse pâna la capăt ..le-am luat la presare uşor cu pumnul ..şi au mai intrat cam 3 mm. Întrebare: cu ce se pot proteja, porţiunile astea aflate sub chedere?
„De ce nu se cumpără mai multă tablă din România? Deoarece indienii de la Mittal nu au investit deloc în laminarea tablei la un standard de calitate care să ofere cel puţin şapte ani rezistenţă la coroziune. În trecut au existat cazuri în care a fost livrată tablă deja ruginită. Dacă vopseşti o astfel de tablă în cel mult un an „înfloreşte“ rugina pe ea“, au explicat surse apropiate uzinei Dacia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: