Cum am mai zis,nu se mai fabrica masinile ca inainte, dar sa fim seriosi,sunt foarte multe loganuri care au 10 ani sau 9 ani, care au multi km la bord, si care cred ca mai pot face inca pe atat, in sensul ca poti avea aceeasi masina si 20 de ani, chiar fara sa o tii in garaj, ceea ce imi pare destul de mult ca si timp de utilizare
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Daca tabla loganului din familie ar fi galvanizata, ar ajunge fara indoiala pe mana ficei mele care are 3 ani. Loganul e din 2006, mecanic e perfecta. Sunt ferm convins sa asa va ramane mult timp. Masina aia va ramane in familie pana o sa fie ca masina lui flinstone.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Am si eu o intrebare. Cei care ati luat de curand logan/sandero si nu ati montat alarma sau altcveva, chederul de la usa/prag sofer/pasager este lipit? Mie mi-au refuzat garantia, motivand ”interventie neautorizata asupra chederului”. O sa merg la reprezentanta de unde am cumparat masina, si in caz de refuz, urmeaza reclamatie la ANPC. Sunt in stare sa anuleze orice, numai sa nu beneficiezi de garantie.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostAm si eu o intrebare. Cei care ati luat de curand logan/sandero si nu ati montat alarma sau altcveva, chederul de la usa/prag sofer/pasager este lipit? Mie mi-au refuzat garantia, motivand ”interventie neautorizata asupra chederului”. O sa merg la reprezentanta de unde am cumparat masina, si in caz de refuz, urmeaza reclamatie la ANPC. Sunt in stare sa anuleze orice, numai sa nu beneficiezi de garantie.
Comment
-
Din cate vad eu, lipitura aia e cam de forma.
Dincolo de asta, nu vad de ce demontarea chederului ar putea afecta garantia...Asta e o mare tampenie pentru ca apa oricum poate sa intre pe langa acea ”lipitura” chiar si la masinile la care chederele nu au fost date jos.
Comment
Comment