Se schimba pana la catalizator.
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostNu e doar teava, de aia se mai numeste si camera detenta. Tocmai camera aia se va desprinde de teava, unde e imbinata.
La L2 este din catalizator pana la finala la fel ca in poza postata de mine.
Catalizatorul este exact la iesirea din turbina care este in compartimentul motor.
Nu stiu cum este la L1sigpic
Comment
-
Probleme Rugina Logan II
Voi ce ziceti, e rugina ?"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
- Likes 1
Comment
-
La receptie la Caremil sunt 2 gagii foarte refractari si o gagica aeriana, clientul e vinovat de toate relele masinii si din lumea larga, pana si pentru ca a plouat asta noapte de exemplu.
Indiferent ce spun initial, nu ceda nici 2 mm, sa faca poze, constatari, tot ce vor ei. Oricum, trebuie sa ajungi, dupa ce treci cei 3 dulai, la receptie caroserii pe care au desfiintat-o/mutat-o, ajungeau prea repede nemultumitii la ea, se pare.
Economisesti timp daca le duci masina spalata.Last edited by mr.K; 10 July 2014, 11:25.
Comment
-
Asa am patit eu la ph1 dar pe portbagaj, si mi-au bagat-o pe aia cu cauza exterioara..le-am spus ca o sa ii dau in judecata, mi sa raspuns ca nu am decat...
Cumnatul cu ph2 din 2009 la nici un an, deci in 2010 a gasit rugina sub luneta, la el sa rezolvat pe garantie.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostLa receptie la Caremil sunt 2 gagii foarte refractari si o gagica aeriana, clientul e vinovat de toate relele masinii si din lumea larga, pana si pentru ca a plouat asta noapte de exemplu.
Indiferent ce spun initial, nu ceda nici 2 mm, sa faca poze, constatari, tot ce vor ei. Oricum, trebuie sa ajungi, dupa ce treci cei 3 dulai, la receptie caroserii pe care au desfiintat-o/mutat-o, ajungeau prea repede nemultumitii la ea, se pare.
Economisesti timp daca le duci masina spalata.
Verdict ? Rugina !
Urmeaza sa ma duc la constatari. Masina are 11 luni, cuparata in august 2013 si produsa in Mai 2013, cu 5900 km la bord.Last edited by Bazilman; 10 July 2014, 11:59."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
Comment