Nici a mea la 3 ani nu avea....da acu la 8 are...
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
.........La Dacie. rugina in primul an sunt probleme de fabricatie.....si nu sunt asa de multe........„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Madutzu25 View PostCe usor e sa generalizezi...
Uite ca eu am si Toyota si Dacia; pretentii am de la amandoua!
Toyota 2012- nu are punct de rugina desi e folosita cu precadere pe drumuri grele ( camp, padure, etc)
Dacia 2013- nu are rugina. Are vopseaua sarita in 2 locuri pe contraaripa spate de mai bine de jumatate de an si inca nu a aparut rugina
Ca o paranteza, am vazut rugina la mercedes ml 2012; asta inseamna ca mercedes e varza la vopsea? Eu cred ca unul dintre constructorii cei mai exigenti la capitolul asta.
Cazuri de rugina ( izolate sau nu) sunt la toate masinile din clasele joasa si medie ca pret
Cu stima
Comment
-
Asa este,ai perfecta dreptate,rautati sunt la tot pasul si depinde si de cum este exploatata...
Ai masina aia de 3 luni de zile, cam greu sa emiti axiome referitoare la rugina. Dar la unii a aparut rugina si la asa putin timp.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostSa recapitulam. Am fost instiintat ca masticul se va inlocui pe garantie si revopsi zona local. Rugina la chedere a fost refuzata de Dacia a doua oara. Am sunat la VC si am facut contestatie si cel mai probabil dupa raspunsul de luni, daca va fi negativ voi face si reclamatie la ANPC. Ce am ajuns sa ne tiganim pe banii nostrii pe un parlit de cheder. Rusine dacia/renault!
Comment
-
aris86 de ce nu tii jurnalul masinii pe Club Sandero (my ride)? in timp se vor aduna informatii care poate iti vor fi de folos......am scris ca poate pui cateva poze...sa vad lucrarea......daca iese f prost mai bine o las asa cum este ( ma refer la reparatie), sunt curios cat au vopsit si pe unde....Last edited by Oti; 7 March 2015, 17:07.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment