Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nici a mea la 3 ani nu avea....da acu la 8 are...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Nu prinde 8 ani la mine...ti-am zis nu sint egoist, sa se bucure si altu de asa masina buna ..

Comment

• Sunt Loganuri care au si 9 ani si nu au rugina.
        Cine nu crede ii pun si poze

Sent from my iPhone using Tapatalk
        sigpic

Comment

• Bine... Sa revenim la rugina Logan 2, adica asta care a aparut acum 3 ani.

Pentru rugina Logan PH1 si PH2 aveti thread dedicat.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Sa revenim
            Eu la Loganul din dotare nu mai am probleme cu rugina

Sent from my iPhone using Tapatalk
            sigpic

Comment

• .........La Dacie. rugina in primul an sunt probleme de fabricatie.....si nu sunt asa de multe........
              Aici am vrut sa spun ca in utilizare normala (min 10000km, tinuta in aer liber) daca apare rugina sunt deficiente de fabricatie, daca trece un an si nu ai probleme cu rugina sunt sanse mici sa apara in urmatorii patru ani daca o intretii si nu-ti bati joc de ea...........
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Originally posted by Madutzu25 View Post
                Ce usor e sa generalizezi...
                Uite ca eu am si Toyota si Dacia; pretentii am de la amandoua!
                Toyota 2012- nu are punct de rugina desi e folosita cu precadere pe drumuri grele ( camp, padure, etc)
                Dacia 2013- nu are rugina. Are vopseaua sarita in 2 locuri pe contraaripa spate de mai bine de jumatate de an si inca nu a aparut rugina
                Ca o paranteza, am vazut rugina la mercedes ml 2012; asta inseamna ca mercedes e varza la vopsea? Eu cred ca unul dintre constructorii cei mai exigenti la capitolul asta.
                Cazuri de rugina ( izolate sau nu) sunt la toate masinile din clasele joasa si medie ca pret
                Asa este,ai perfecta dreptate,rautati sunt la tot pasul si depinde si de cum este exploatata.....am vazut si skoda octavia varza de rugina.Loganul meu editia de 10 ani o am din noiembrie 2014 si am pe capota,deasupra emblemei 2 puncte de vopsea sarita de la pietricele(in aproape 9000 km) dar se vede gri galvanizat(ea fiind maro)!

Cu stima

Comment

• Gri galvanizat Ala este grundul. Caroserii galvanizate nu gasesti inca la Dacia , si asta se vede in pret.

Comment

• @ Mike si la mine a ramas la fel unde a sarit vopseaua. Iar grundul ala protejeaza destul de bine tabla
                    My Ride sigpic

Comment

• Asa este,ai perfecta dreptate,rautati sunt la tot pasul si depinde si de cum este exploatata...
                      In principal depinde cum e construita, cu ce resurse, exploatarea e secundara.
                      Ai masina aia de 3 luni de zile, cam greu sa emiti axiome referitoare la rugina. Dar la unii a aparut rugina si la asa putin timp.

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
                        Sa recapitulam. Am fost instiintat ca masticul se va inlocui pe garantie si revopsi zona local. Rugina la chedere a fost refuzata de Dacia a doua oara. Am sunat la VC si am facut contestatie si cel mai probabil dupa raspunsul de luni, daca va fi negativ voi face si reclamatie la ANPC. Ce am ajuns sa ne tiganim pe banii nostrii pe un parlit de cheder. Rusine dacia/renault!
                        Update: Chederele pasager fata si sofer au fost inlocuite pe garantie. Masticul a fost inlocuit si revopsit. Acum o sa ma gandesc la feed-back, daca le dau maxim sau de mijloc. Caz inchis.

Comment

• aris86 de ce nu tii jurnalul masinii pe Club Sandero (my ride)? in timp se vor aduna informatii care poate iti vor fi de folos......am scris ca poate pui cateva poze...sa vad lucrarea......daca iese f prost mai bine o las asa cum este ( ma refer la reparatie), sunt curios cat au vopsit si pe unde....
                          Last edited by Oti; 7 March 2015, 17:07.
                          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Lucrarea a iesit bine, ma declar multumit. Din moment ce nu au protestat cu masticul, probabil stiu ca au probleme cu ele. Feedback-ul de nemultumire vine de la tigania cu chederele. O zi placuta!

Comment

• Cu greu,.....dar au rezolvat Bravo!
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Acu sa vedem cat tine.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google