Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am pus conectori la cablurile de la portiera, ma-au chemat sa vada ce se poate face, am verificat cu aceasta ocazie cum stau, bagand degetul pana la burduful cablajului m-am murdarit de vaselina neagra (cred valvolina), cei de la dacia au bagat destul in stalpii din fata, verificati si voi cu degetul in zona, vreau sa stiu daca este o procedura uzuala sau exceptie...

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Originally posted by GuGu21 View Post
      Calitate/pret - Dacia ramane #1
      La rugina poate, din pacate nu ii detroneaza nimeni.

Comment

• calitate/pret/costuri intretinere/durata utilizare......?

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Calitatea eu o vad prin numarul dotarilor si fiabilitate. Fiabilitatea de asemenea reprezinta capacitatea masinii de a functiona in parametrii in care a fost gandita de fabricant ( prin masina intelegand ansamblul tuturor componententelor ) o perioada cat mai lunga de timp - bineinteles fara interventii.
          M-am uitat si eu sub capota, Goodyear, Siemens peste tot ... La unele capitole Dacia clar a facut rabat de la calitate, dar in alte parti nu ...
          Va fac poze la passaturile alea sa le vedeti pe toate ruginite ( modelul e din poza de mai jos )
          Mr.K, daca tu aveai passatul ala si vedeai rugina dupa 3-4 ani ce faceai ? Iti spun eu, turbai !
          Attached Files

Comment

• Passat B6, ala are minim 5 ani vechime ca model. Cat timp nu stii istoricul masinilor de la primarie, nu are rost sa ne pronuntam.

Calitatea eu o vad prin numarul dotarilor si fiabilitate.
            Nu e bine.
            Ca exemplu, dotare poate fi si un volan imbracat in piele, dar de calitate extrem de proasta.

Calitatea nu se poate masura absolut, doar se compara.
            Raportul pret/calitate e ceva ce nu exista decat in gura celor din vanzari si a jurnalistilor care au lipsit de la scoala.

Comment

• unde e rugina?! ca eu nu o vad
              Keep walking...

Comment

• Dar raportul pret/prestatii se poate masura si e ceva la care loganul sta bine. Indiferent ce zic haterii, ceva vandut in 2 000 000 de exemplare nu are cum sa fie lipsit de orice calitate.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Cam multe belele la loganul 2. Uracioasa abordare.
                  Primul logan cred a fost prea sanatos, avand ca unica problema serioasa rugina.
                  Asta nou vad ca are o multitudine de belele.
                  S-a plans careva la ANPC? Luati-va fratilor banii inapoi daca astia vand mizerii.

Comment

• Ca ne place sau nu, dacia rugineste dupa aproximativ 1 an de zile, depinde de noroc. O sa te vedem cand o sa rugineasca si SL 10 si sa vedem cat de numarul 1 va mai fi. Deocamdata logan ph 1 si 2 au dat dovada de fiabilitate, in schimb logan 2 da chix la multe pe zi ce trece.

Ma gandeam sa le fac si o plangere la ANPC pentru rugina, sa vedem ce solutie ofera, in cazul meu va trebui inlocuita capota motor.
                    Last edited by aris86; 27 May 2015, 13:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• unde e rugina?! ca eu nu o vad
                      Ala e de exemplu ca model, cu numere de GB.
                      Indiferent ce zic haterii, ceva vandut in 2 000 000 de exemplare nu are cum sa fie lipsit de orice calitate.
                      Nici n-am zis ca e lipsit de orice calitate. In limitele ei, eu m-am servit de masina. De exemplu AC-ul n-a facut figuri 10 ani de zile, nici nu a avut nevoie de freon suplimentar.

Doar ca a avut compresor Sanden. Pe urma Dacia a scazut calitatea. Si nu doar la compresor.

Cu rugina chiar ma asteptam sa o rezolve la Logan 2.

Comment

• Mai bine spus, cand spui dacia si rugina faci un pleonasm. Cand spui dacia, se subintelege ca ai la pachet si rugina inclusa.

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
                          ..., in cazul meu va trebui inlocuita capota motor.
                          La cum se vopseşte prin reprezentanţe, din păcate nu va fi o rezolvare de lungă durată.

P.S Nu ştiu dacă există posibilitatea să-ţi vină capota gata vopsită de la uzină, deşi sincer, mă cam îndoiesc. Merită totuşi întrebat.

Comment

• Nu exista element vopsit gata de uzina, dar nici fabrica nu face lucru de calitate, din moment ce a ruginit la scurt timp dupa vanzare.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              Tu ai, dar cine vrea sa comande acum, Citroen gaseste, SL 10 nu.
                              Acum ca nu mai e, e tare bun SL10.

De Loganele 1 nu prea scapa lumea repede. Normal ca au scazut calitatea.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                                Passat B6, ala are minim 5 ani vechime ca model. Cat timp nu stii istoricul masinilor de la primarie, nu are rost sa ne pronuntam.

Nu e bine.
                                Ca exemplu, dotare poate fi si un volan imbracat in piele, dar de calitate extrem de proasta.

Calitatea nu se poate masura absolut, doar se compara.
                                Raportul pret/calitate e ceva ce nu exista decat in gura celor din vanzari si a jurnalistilor care au lipsit de la scoala.
                                Le stiu masinile alea ruginite de cel putin 1 an jumate, aproape 2. Trec des pe langa ele si m-am gandit la voi ca tot ziceti de Dacia in sus si-n jos ca e proasta si rugineste. Eu nu sunt de acord, hai sa facem un raport intre utilizatorii multumiti ( fara rugina ) si cei nemultumiti ( cu rugina ) si mai vorbim atunci . Cum am zis, aparitia ruginii depinde de multi factori ( exploatare, unde a stat masina, lovita-nelovita, atinsa-neatinsa ... ) Eu tind sa cred ca 99% dintre posesorii de Logan2 nu au probleme cu rugina ... Iar cei care au, eu zic ca au si un istoric nefericit. Din ce am citit, majoritatea care se plang de Logan2 si calitatea sunt tocmai cei care si-au cam bagat degetzelele in ea cam pe unde nu trebuie

Ai perfecta dreptate inteleapta Calitatea este ceva incomensurabil iar perceptia asupra calitatii depinde de la un individ la altul si se poate schimba cu trecerea timpului la fiecare dintre noi. Chiar exemplul cu volanul dat de tine: Proprietatile sale care pe tine te fac sa-l declari ca fiind de slaba calitate, poate nu sunt in "manualul" meu
                                In prezent, mie mi se pare ca e de calitate. Vorba lu' Aris86, cand or da problemele si-n loganul meu si incep sa-mi pice toate in cap ( fara sa fie vina mea ) poate o sa-mi schimb impresia asupra calitatii masinii. Dar in prezent, eu o vad ca oferind foarte multe de 8,500 EUR ( atat am scos din buzunar pentru ea ). Sta numai in garaj, nu o exploatez cine stie ce deci nu ma astept sa am probleme cu ea prea curand ...
                                Last edited by GuGu21; 27 May 2015, 15:01.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google