Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci pt tine masina e foarte buna pt o pastrezi in garaj si pt ca nu o prea utilezi...
    Epic.

Comment

• In garaj si Dacia din 69 au reszistat foarte bine pana in prezent...

Comment

• Dacia e o janghina, asta e calitatea la nivelul anului 2015.

Comment

• Este si nu este. Eu am vrut in 2013 sa cumpar logan. DAR din cauza taxei proaste impuse de parlamentari, de peste 1400 euro am decis sa zic pas. Asa ca am luat o Laguna veche de 15 ani si pot sa zic ca nu as da o nici un logan sh...poate nou (zic nou ca ma gandesc ca nu se strica )).
          Dupa o investitie de 5000 lei in masina...se comporta fix mai bine decat un orice Logan. De la comfort, spatiu, rugina ,.

Comment

• GuGulet....ce sa mai zic... ne-ai dat mat!
            Keep walking...

Comment

• @gugu sa o dai si cu seu de oaie, ajuta la mentinerea culorii si nu se lipeste rugina de ea.

Comment

• Eu unul sunt multumit de masina pana in prezent, si am un an si putin, si aproape 18000 de km
                Eu sper ca loganul 2 sa fie asemanator ca si fiabilitate cu loganul1, si pana acum asa pare ca este

Rugina am vazut si pe masini mult mai scumpe, si tot achizitionate de putin timp- gen 2-3 ani

Comment

• Rugina la alte masini e doar o palida consolare ca si la altii e mai rau.
                  Toba ruginita total dupa 1 an jumate, mare minune sa mai tina 2-3 ani.

Comment

• Asta cu toba ruginita e doar o alarma falsa! Tin minte ca si frate-meu s-a speriat cand i-a ruginit toba la al sau Logan ph1 la aproape 2 ani de la achizitia masinii...In toamna masina lui face 8 ani si pana acum esapamentul nu a cedat.

Grav e cu rugina ce apare prin alte parti...

@Aris86: pana la urma ai reusit sa ajung la reprezentanta cu problema legata de urmele de ulei de la planetara?

Comment

• Poftim, ce zic eu si ce intelegeti voi... Sta numai in garaj atunci cand nu sunt calare pe ea, ca sunt calare pe ea toata ziua. Adica nu sta in fata blocului, am garaj ...

Comment

• Ca tot s-a mentionat pe aici de passat b6, vedeti ca a inceput sa rasara rugina la ele. In general am gasit rugina pe plafon in zona imbinarii cu parbrizul si in partea inferioara a aripilor fata. Totusi am gasit una care sa se prezinte cu puncte de rugina pe capota.
                        Attached Files

Comment

• Urmele astea de rugina la Passat par sa fie de la pietre. E normal ca daca sare vopseaua sa rugineasca tabla dupa un timp.

La noi se pare ca rugina vine dinspre interior si asta e cu totul alta poveste!

Comment

• Daca imi aduc bine aminte,sunt persoane pe forum care au vopseaua sarita de pe capota, iar rugina inca nu a aparut.

Comment

• Originally posted by Bizo View Post
                              Ca tot s-a mentionat pe aici de passat b6, vedeti ca a inceput sa rasara rugina la ele. In general am gasit rugina pe plafon in zona imbinarii cu parbrizul si in partea inferioara a aripilor fata. Totusi am gasit una care sa se prezinte cu puncte de rugina pe capota.
                              asa sunt si passaturile de la primaria din orasul meu ( 3 bucati ) ruginite pe capota de la motor. Doar ca astea sunt ruginite si pe plafon, probabil ca le-a batut pe toate 3 cineva cu pietre in acelasi timp ...

Comment

• Problema mare fata de alte marci e ca rugina avanseaza rapid, odata aparuta.
                                In 2-3 ani o sa ne lamurim cum e cu aripile spale la L2 vandute acum.
                                La Duster apare rugina sub vopsea cam dupa 1-2 ani.

asa sunt si passaturile de la primaria din orasul meu ( 3 bucati ) ruginite pe capota de la motor.
                                La cat e de groasa tabla fata de Logan, Passat-urile alea probabil vor fi pe strazi si dupa ce SL10 -le tau va fi oale si ulcele.
                                Masinile au un punct comun: primaria. Nu stii cum au fost achizitionate, ce au patit, poate au cazut de pe un trailer, au fost reparate si cumparate de primarie pe banii fraierilor, si cu ceva discount in buzunarul primarului din partea dealerului, ca l-a scapat de niste masini cu probleme.

In schimb L2 ale celor de pe forum nu sunt lovite sunt cumparate de noi dar au iesit bolnave de pojar direct din fabrica. Degeaba ai garantie si revopsesti, garantia la tabla nu e pe viata. Vinzi tu masina dupa ce o revopsesti, o ia altul de la capat cu rugina.

Tinichigeria e scumpa, cu banii de pe o vopsire totala faci ce vrei la partea mecanica, schimbi si cutia de viteze etc. Deci tabla conteaza. Mult.
                                Last edited by mr.K; 28 May 2015, 08:55.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google