Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cbota
    replied
    O sa va tin la curent dupa ce ma duc la ei, saptamana viitoare marti, doar atunci am ceva timp. Masina e folosita zilnic, si acum indiferent cum eu trebuie sa o rezolv, am nevoie de masina ca de aer, din acest motiv am vrut o masina noua, sa nu am probleme cu ea, dar se pare ca dacia tot romaneasca este, sau am avut eu ghinion. Apropo de usa...cand am luat-o din reprezentanta le-am aratat si ca lipseste acțibildul cu presiunea la roti...au spus ”va deranjeaza asta, or fi uitat sa-l pună”...”cum au uitat si cu inchiderea din telecomanda la ea?”, am replicat eu. Au spus ”are 3 ani garanție, tot ce apare se rezolvă”

Acum am îndoieli ca ceva a fost cu usa asta de noua....sau a fost schimbata din nu stiu ce motiv, ocazie cu care din graba, au uitat de inchiderea centralizată....si de acțibild...Dacă refuzam oare preluarea masini din cauza actibildului păream nebun, nu?
    Last edited by 77sky; 10 April 2021, 20:37.

Leave a comment:

• alex1ioan
    replied
    E ciudata apariția ruginii, atat de repede ,în zona aceea, asa ceva ,dar mult mai puțin, aveam la loganul din 2007 , după 11 ani. Din 2018 e și actuala, dar deocamdată, nu sunt probleme, părerea mea e ca se rezolva, fără probleme, pe garanție. Multa bafta!

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Originally posted by george.sce View Post
    pozele nu foarte clare

cred nimeni nu va lua in considerare nici macar pentru constatare,

iti ures succes maxim,
    Multumesc de urari...nu cred ca mai e cazul sa mai fac altele...o sa vad ce zic, o sa ma duc saptamana viitoare intr-o zi sa vad. Stiu, una e chiar neclara, m-i s-o ”zbatut ochiul” ca nu-mi venea sa cred, masina de 2 ani si 9 luni sa aiba rugina...care cel putin in doua din poze se vede clar, si nu putem spune ca e de la pietrele de pe drum....semne de la ele am, dar nu am ce comenta in privinta asta...

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Nu. Singurul ”eveniment” a fost ca de noua, cand am ridicat-o din reprezentanta, nu se inchidea din telecomanda de pe cheie. S-a rezolvat in 5 minute, au spus ca s-a uitat sa se lege sistemul de inchidere la inchiderea centralizata....am scris la vremea respectiva aici in topicul dedicat..”probleme inchidere centralizata...
    Last edited by 77sky; 10 April 2021, 20:37.

Leave a comment:

• alex1ioan
    replied
    Ai avut vreun eveniment la usa respectiva?

Leave a comment:

• george.sce
    replied
    pozele nu foarte clare

cred nimeni nu va lua in considerare nici macar pentru constatare,

iti ures succes maxim,
    Last edited by george.sce; 10 April 2021, 14:08.

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Buna ziua,

Logan 1.0 SCE cumparat (factura) din iulie 2018, deci în garanție....la usa fata stanga....se va face pe garanție? Am trimis pozele și la vocea clientului dar încă nu mi-au răspuns. Au trecut doar 5 zile....
    Asta inca un an si se gaureste....parca garantia la tabla e 7 ani....
    Attached Files

Leave a comment:

• iatagan
    replied
    Totusi masina e din 2018 si nu s-a vazut. In mai 2020 au vopsit chiar elementul acela la reprezentanta si m-am uitat pe poze acum si nu se vedea nimic. E posibil sa fie de la vopseaua din urma cu 8 luni? Sa se fi deteriorat ceva? Repet, nu se simte nimic cand dau cu mana acolo.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Este ceara anticoroziune, data de fabrica, am avut si eu fix in aceeasi zona la L1, am curatat zona si am aplicat altceva(premium) tot pentru protectie atunci cand am aplicat aparatorile de plastic.
    Last edited by prometheus; 11 February 2021, 17:17.

Leave a comment:

• krauser
    replied
    Originally posted by iatagan View Post
    Ce inseamna "galvan"?
    Zincul de pe tabla :P

Leave a comment:

• iatagan
    replied
    Ce inseamna "galvan"?

Leave a comment:

• alex1ioan
    replied
    Se poate face, foarte usor, diferenta intre rugină si bitum/amorsa chiar si vizualizand pozele atașate de tine. Suntem atât de obsedați de aparitia ruginii la Logan, încât fiecare pata o transformam intr-o problema reala. Haideți să ne bucurăm de mașini și să lăsăm rugină "pe mai tarziu" , totuși e "galvan" domnilor!!!

Leave a comment:

• iatagan
    replied
    Daca era rugina nu se simtea in relief? La mine nu e nimic in relief

Leave a comment:

• george.sce
    replied
    O fi alta tabla de galati la logan 2 sau tot aia de logan 1 ?

intreb si eu ...

ruginea logan 1 rugineste si logan 2 ? aceeasi tabla ? incredibil dar adevarat .

Leave a comment:

• iatagan
    replied
    Salut, aveti ideea ce este aici? Este doar deasupra rotii dreapta spate, nu se simte in relief si nici nu are alta textura. Masina e din iunie 2018, culoare brun vison si pata e neagra. Am cautat pe forum dar se discuta despre alte situatii.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google