Ai istoric nefericit la masina.
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Pai dac-o vopsesti ii dublezi valoarea
Lasati cazurile izolate de la alte marci, la dacia cazurile izolate sunt care NU au ruginaLast edited by crististreulea; 24 June 2015, 09:23.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by tase-tase View PostSalutare, sa rezolvat cu rugina de sub bancheta spate.Toata treaba a fost facuta din partea vocea clientului si nu pe garantie.
Comment
-
Crs .Sandel : explic eu, masina a fost construita sa nu fie folosita de oricine , neica nimenea. Urmati cursuri speciale de utilizare, habar nu aveti sa bagati in viteza, nu stiti sa spalati masina si efectul este asta: vine un pusti (next generation) care ne da lectii, de la primele postari, chimie, fizica, gramatica.....mai ales ca are mintea proaspata dupa Bac.Last edited by crististreulea; 24 June 2015, 14:50.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Oti, nu are rost sa ne mai complicam. Spalatul cu spuma activa, de la spalatorie, dauneaza, ce-i drept, doar ca pana la rugina e cale lunga.
Eu tratez masina cu ceara, la spalatorie ajung de 2-3 ori pe an ca sa indepartez mizeria si restul de ceara pentru a-i da din nou cu ceara, in rest o spal in regim propriu (self-wash, la tara, cu solutie cu PH neutru) si masina rugineste la interior...
Comment
-
Eu mi-am "batut joc" de masina numai cu sampon Turtle, cu ceara Turtle Wax si F1. Dar prietenia cu rugina a fost mai tare decat grija mea.
Spun asta in speranta de a scapa de acuzele aduse mai sus cum ca nu stiu sa utilizez masina.
Sper ca cei care ma acuza sa aiba km parcursi macar cati km am eu numai in marsarier.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostNici eu nu-mi mai duc masina la spalatorie. Mi-am luat un sampon auto cu 5 lei de la dedeman si stau cu buretele si apa pe ea o data pe luna ( poate de 2 ori, depinde ).
Intr-adevar, spuma aia activa e foarte daunatoare ...
Comment
Comment