Logan II 2014. De 4 luni incoace o vad in fiecare zi si se pare ca portierele si pasajele rotilor spate sunt din tabla zincata, dar pragul este din altceva pentru ca a oxidat.
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Am mai vazut chestia asta la Loganuri albe si anume in urma unui contact vopseaua sare. Eu am avut de curand un incident din care a rezultat o indoitura pe usa din dreapta si vopseaua nu s-a ciobit deloc nici macar in jurul zgarieturilor mai profunde.
Comment
-
Am crezut ca a fost sters threadul. Las' ca il resurscitez eu. Incep cu precizarea ca imi asum raspunderea pentru neglijenta, trebuia sa intervin acu un an. Am o intrebare: se poate rezolva pe garantie? Trebuie luat in considerare fisura din bara...un vecin grabit sa scoata masina. Azi am observat pata, rezolvarea rapida a fost sa dau cu un spray gresant, dupa ce am sters cu o carpa.
Sa nu va vad ca comentati urat despre masina mea...chestiile cu rugina......ca asa e la toate....Last edited by Oti; 4 February 2017, 20:35.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
E varianta cheala, e buna la banii ei. Iti faci treaba inca cativa ani fara mari probleme
Incearca sa mergi la dealer sa vezi ce zice.
In mod normal nu are nici o treaba plasticul fisurat cu tabla. Ii mai ameninti cu OPC-ul daca nu vor.
Comment
-
Oricum ma duc pe acolo....sa vad daca fac rost de niste vopsea
Cred ca o fac in regie proprie, tot aveam de gand sa repar bara primavara asta. La fel am zis si primavara trecuta.....dar nu aparuse pata. Acu o sa dau jos bara si am sa o vad pe Andreea Marin cu surprize...surprize....Stiu ca trebuie sa fiu pregatit cu toate solutiile posibile, impotriva ruginii.
5 kile de vopsea ajung? Ma duc la baieti sa deschid usa cu capu......am invatat de la Dragnea....atentie...pamflet.Last edited by Oti; 4 February 2017, 20:47.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Oti View Post...Am o intrebare: se poate rezolva pe garantie? Trebuie luat in considerare fisura din bara...
Originally posted by mr.K View PostAgresiune din exterior a vopselei, nema garantie.
Pamflet: E Dacie, frate, ce pretentii sa ai?
Comment
-
Evolutie rugina din 2013-2017, masina e din 2005.
Comment
-
Acu si tu , te lauzi cu "cadavrul". Vreau sa visez la vremuri bune.....si asa fica-mea vrea una rosie, care sa miroasa frumos, cum este masina colegei de clasa Clara, ghici ce masina? Numai tata de fata care joaca NFS sa nu fii...Last edited by Oti; 4 February 2017, 21:59.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment