Pentru mine e un lucru clar: odata descoperita rugina in tabla de Dacia, poti sa-i dai si cu tamaie pe langa o noua vopsea, ca va rugini iarasi.
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
De aia nu face dacia nici 10000 €, ca Dacia cu rugina = pleonasm. Inclusiv Duster-ul ruginește atât de usor.
Capota la renault symbol din 2008, făcut în Franța a început sa-i înflorească rugina de la pietricele sărite. Pana la urma, Renault nici la propriile mașini nu prea are grija în privința ruginii.
Comment
-
Originally posted by aris86 View Post... Dacia cu rugina = pleonasm....
... renault symbol din 2008, făcut în Franța...
... Renault nici la propriile mașini nu prea are grija în privința ruginii.
Daca e facut in Franta nu mai e "Dacia = marfa romaneasca proasta", e marfa frantuzeasca proasta? Adica nu numai la Romania se intampla d-ăștia? Auileou!? Adica nu e "numai la noi se poate intampla asa ceva"?
Cand o sa dau masina la remat peste 10 ani, numai ruginita sa nu fie.
(Ai dreq pesedistii astia.)
Comment
-
Toate au tabla proasta in ele, nu mai conteaza ca e vw sau dacia. Sunt masini de consum in acest moment. Singura diferenta e ca dacia are cea mai proasta tabla... daca la vw apare dupa 5-10 ani, la dacia apare dupa cateva luni de la achizitionare, ideea e ca la toate apare, doar ca in perioade diferite. Luati-va toti Audi A2 daca sunteti saraci sau Audi A8 daca sunteti bogati, ca alea sunt din aluminiu
Comment
-
-
Originally posted by bolovan View PostSau nu apare rugina...
Originally posted by Cherubino View PostBa să-și ia Trabant, că ăla parcă era din carton „neruginibil”....
Comment
-
E clar ca cei care s-au confruntat cu rugina pe Logan 2/Sandero 2 nu au o impresie buna despre Dacia in aceasta privinta, chiar daca problema a fost remediata pe garantie. Vorbesc, cel putin, in numele meu. Pot fi loturi cu probleme, ca in cazul telefoanelor, dar, cand strangi 8-9000 euro si ii dai pe o masina noua, ai anumite pretentii, printre care sa nu te confrunti cu rugina in 3-4 ani, chiar daca se rezolva pe garantie. Bine, ca mai tine si de noroc, de kilometri parcursi, de mediile pe unde se circula etc
De asemenea, cei care inca nu s-au confruntat cu rugina dupa 2-3 ani sau cei care nu o observa sau pe care o ignora, e clar ca vor spune ca Dacia lor nu a ruginit, pentru ca asa au observat. Dacia mea a ruginit, la capota, pe interior. Probabil, din cauza ca mai mult sta decat merge: "aveti putini kilometri" - asa mi s-a spus la acel moment.
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostSau nu apare rugina am vo 4 la mine in zona, cu varste intre 1 si 4 ani...si ciuciu rugina
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Totusi astept noul Duster , sunt curios cum arata
Comment
Comment