Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• augustus8186
    replied
    Aceeași părere am si eu. Trebuie mers la constatare si daca se confirmă ar trebui să intre pe garanția anticoroziune de 6ani.

Leave a comment:

• m3dic911
    replied
    Din ce vad, pare ca a inflorit din interior spre exterior. Ai sanse mari sa intre pe garantie (ar trebui sa ai 6 ani garantie anticoroziune).

Leave a comment:

• IceLord
    replied
    Salutare. Am făcut o inspecție vizuala la stepwayul meu de aproximativ 5 ani și am observat ceva semne de rugina in pragul stânga spate. Ce părere aveți ?
    Attached Files

Leave a comment:

• IceLord
    replied
    Salutare. Am făcut o inspecție vizuala la stepwayul meu de aproximativ 5 ani și am observat ceva semne de rugina in pragul stânga spate. Ce părere aveți ?

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Nu trebuie spalata masina in totalitate, doar componenta care va fi ceruita imediat (aripa, portiera, capota). Dupa uscare, se aplica ceara in zona respectiva. Nu au ce gunoaie sa pice din cer in 10 minute.

Leave a comment:

• danLaza
    replied
    vali2008 sunt de acord cu tine,dar și după această metodă ,când întinzi cu buretele ceara rămâne mizerie pe burete . Deci nu e 100% curata. După spălare de face decontaminarea cu argila și apoi o ceruiesti. Recomandat e să se facă într-un garaj.

Leave a comment:

• vali2008
    replied
    Cauta pe net spalarea cu doua galeti..principiul e simplu: mai intai umezesti suprafata ( eu mai intai o spal cu jet usor la spalatorie automata), apoi, cu o laveta moale sau manusa de spalat imbibata in apa cu sampon cureti usor suprafata, (fara sa insisti, fara sa apesi), apoi clatesti manusa in galeata cu apa, iar inmoi in cea cu sampon si repeti asa pana speli masina (intre timp mai schimbi apa din galeata de clatit). La sfarsit vei vedea ca iese curata, gata decontaminata.
    Apoi dai usor cu ceara cu carnauba ( de ex turtle wax) pe suprafetele pe care ai punctele respective, lasi cateva minute si revii cu o laveta moale, uscata.
    Garantat nu mai ramane nici o urma si nici nu zgarai vopseaua.
    Totul e sa folosesti un sampon ok si lavete curate.
    Odata curata masina , e bine sa aplici un tratament cu ceara de calitate cam de doua ori pe an (primavara si toamna tarziu).

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Pot încerca cu o cârpa moale înmuiată in spirt?

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Mulțumesc danLaza

Leave a comment:

• danLaza
    replied
    kypry sa nu dai cu argila pe punctele negre lăsate de asfalt,alea mai bine le cureți cu un spray dedicat sau alcool și apoi decontaminezi cu argila.

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Gata , am comandat argila cu lubrifiant si lavetă ; multumesc pt sfaturi

Leave a comment:

• DannyMC
    replied
    Ceara trebuie data doar dupa decontaminare. Altfel frecusul ala cu ceara o sa-ti fwta complet lacul!
    Decontaminarea se face cu argila asa cum a spus si prometheus !
    Daca vrei sa dai ceara du-te la o firma serioasa de detailing nu la "baetzii" de la spalatorii!

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Totuși , daca as merge la spălătorie , spălat bine ceruit - nu as scapă de acele puncte ?

Leave a comment:

• kypry
    replied
    Prieteni , respectele mele pentru sfaturile voastre

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Trebuie decontaminata vopseaua cu celebra argila , nu este rugina ce se vede in poze.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google