If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rugina ai sa gasesti si pe la Toyota undeva pe la plafon.
Si eu am avut probleme cu ea dar uite ca deocamdata e sub control.
Atat timp cat am garatie la tabla nu prea sunt ingrijorat.
Eu nici nu m-am rugat de ei.
Le-am prezentat problemele , bagat masina in service si le-am zis ca ma duc sa o iau cand e gata vopsita.
Dupa 1 saptamana era vopsita si chiar mai mult decat era nevoie.
Legat de garantie chiar mu am avut probleme cu ei.
Pentru mine au fost un exemplu pozitiv.
Cred ca mai conteaza si locul unde te duci cu ea la garantie
Eu tot cred ca problemele cu rugina la LII sunt mai mult cazuri izolate, decat ceva frecvent. Sunt curios ce fel de tabla foloseste Dacia, si mai ales, cum o trateaza...
Eu tot cred ca problemele cu rugina la LII sunt mai mult cazuri izolate, decat ceva frecvent. Sunt curios ce fel de tabla foloseste Dacia, si mai ales, cum o trateaza...
cu riscul de a supara pe multi revin si precizez ca inca nu am vazut cazuri asa de grave de rugina!
discutii inutile! momentan! ca exemplu ultimul caz prezentat "a ruginit interiorul chederului, sunt,nu sunt urme de rugina! ,o sa revina cu poze cand o sa fie convins,etc.etc." NIMIC concret!
zic inca odata,avem la companie o flota de Loganuri si I si II cu sute de mii de km, spalate zilnic si fara gram de rugina
personal am avut 3 modele, primul vandut acum 2 ani, are acum 10 ani vechime si este intact!
hai sa fim mai seriosi si sa nu punem la colt o marca atat de "muncita"
Unii pun poze, dovezi, altii arunca in discutie flota de Logan cu sute de mii de km... vorbe fara niciun fel de greutate, nimic concret, vorba domnului.
Dacia e sinonima cu rugina si de asta se vor lamuri pe banii lor toti cei care acum nu cred asta.
Sunt curios cu cat plateste Dacia ca sa iei apararea marcii pe forumuri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment