If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Referitor la ce zice colegu' gugu cu militia, cam asa stau lucrurile, are dreptate.
Insa, nu peste tot merge zicala :vb. dulce, mult aduce.
Si dacia reno e doar un (contra)exemplu.
@gugu21, in primele dati am mers pentru interventii cu buna stiinta si am fost luat de fraier. Cand au vazut ca am mai citit cate ceva si ca pot depune cu usurinta reclamatie la ANPC s-au inmuiat. Ca fapt divers, persoana care in prima zi mi-a zis ”ca toate chederele ruginesc ca sta masina afara”, a doua zi a incercat sa ma perie, ba mai mult mi-a zis ”nu am afirmat ca ati umblat dvs la chedere, alta remarca ”multumim ca ati cumparat dacia, in loc de ford” si altele. Sub incidenta legii toti devin ascultatori la doleantele clientului, in rest incearca sa te fraiereasca cum pot mai repede si sa bifeze: am mai pacalit inca in fraier (aka client) astazi si fericit la sfarsit de luna incaseaza prima ca a refuzat multe lucrari pe garantie.
La mine nu s-a comentat nici o data cand fost vorba de garantie.
Totul a decurs cum trebuie si atunci cand a fost vorba de rugina si cand a fost vorba de cutia de viteze.
A fost le-am arata problemele, am lasat masina si m-au chemat cand a fost gata reparata.
@gugu21, in primele dati am mers pentru interventii cu buna stiinta si am fost luat de fraier. Cand au vazut ca am mai citit cate ceva si ca pot depune cu usurinta reclamatie la ANPC s-au inmuiat. Ca fapt divers, persoana care in prima zi mi-a zis ”ca toate chederele ruginesc ca sta masina afara”, a doua zi a incercat sa ma perie, ba mai mult mi-a zis ”nu am afirmat ca ati umblat dvs la chedere, alta remarca ”multumim ca ati cumparat dacia, in loc de ford” si altele. Sub incidenta legii toti devin ascultatori la doleantele clientului, in rest incearca sa te fraiereasca cum pot mai repede si sa bifeze: am mai pacalit inca in fraier (aka client) astazi si fericit la sfarsit de luna incaseaza prima ca a refuzat multe lucrari pe garantie.
In Bucuresti sincer, orice e posibil din ce am vazut eu. Am fost si eu acum cateva saptamani, m-am plimbat cu metrou - era unu in trening ii dadea palme la altu care zicea "ca ce am facut" - imbracati bine, nu erau boschetari, nu cred ca se cunosteau.
De fiecare data cand am trecut prin bucale cu masina mi-am luat injuraturi eu si tot neamul. E o agresivitate in orasul ala cum n-am mai vazut, fara motiv, pur si simplu o ura generalizata, toti sunt nervosi, nimeni n-are timp, toti se grabesc ... Pai la mine aici la reprezentanta Dacia e liniste, vorbesc cu tine oamenii, colaboreaza daca te dai cu parerea, vin cu argumente cu contra-argumente, lucreaza incet si bine. D-aia am dificultati in a intelege cum arata service'urile Dacia din bucuresti ...
Eu cind am luat Loganul asta care-l am acum, cind consultantul de vinzari a adus vorba de garantie ( el a adus vorba, nu stia ca eu oricum imi bag ceva in garantia lor ) mi-a zis 3 ani garantia generala si nu stiu cit ( n-am retinut, nu ma intereseaza ) garantie caroserie, DAR mi-a atras atentia SPECIAL ca garantia la caroserie se aplica decit in cazul in care se constata GAURIREA tablei dinspre interior spre exterior, altceva, alte reclamatii ale mele la garantie ruginire caroserie NU SE IA IN CONSIDERARE.
Daca pe voi v-a bagat in seama cu alte probleme de rugina si garantie la caroserie inseamna sa sinteti norocosi si sa ziceti "MERCI" pe frantuzeste.
Sincer, loganurile din familie, cand tabla va cadea de pe ele, vor mai fi inca functionale... Am exagerat, sa subliniez fiabilitatea lor, ma refer strict la benzinare aspirate, restu inca sunt prea noi...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment