Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceara aia asta e scopul ei, protectie impotriva ruginii, fuge apa de pe ea.
    Puteau s-o faca alta culoare sa nu sperie proprietarii s-o confude cu necuratu `

Toata masina e stropita pe dedesubt cu ceara de-aia numai buna sa stringa prafu si nisipu de pe drum La mine a ajuns si pe la motor, multe stropite pe sub capota, dar asa era si la DSN si la SLZ asa ca stiam despre ce e vorba si ca nu e rugina.
    Last edited by bogdan_cr; 17 February 2015, 19:24.

Comment

• Originally posted by pippen View Post
      Fratilor dar panarama sunt ))
      Ma duc la reprezentanta, eu fiind ferm convins ca mi-a aparut rugina la troaca(conform pozelor)..................Nu vreau sa stiti cum m-am simtit, m-as fi ascuns sub masina dar am 1,94 inaltime deci cam greu.
      PS: Va rog fiti blanzi la vorbe cu mine ) Mi-au fost suficiente momentele traite la reprezentanta.
      Parerea mea e ca nu tre sa te stresezi deloc. Te rusinezi ca le-ai dat o alarma falsa. Dar la cate alarme intemeiate ei raspund cu "sursa externa", "caca de cioara fara domiciliu in localitatea respectiva" si alte motive de a nu acorda garantia, fara a se rusina deloc ?
      Vorba lui mumus: Mai bine sa pleci rusinat ca nu ai, decat nervos ca este... Sa te folosesti sanatos de masina multi ani !

Comment

• Ai avut noroc ca la tine nu a ruginit(inca ) nimic.

Originally posted by eugenmanea View Post
        Pai si punctul ala de ce a aparut? Ai lovit o acolo? A sarit vreo pietricica?
        Sa stii ca nu e normal nici acel punct!.
        Mi-e teama ca fiind langa luneta sa nu-mi faca vreo tampenie , deocamdata nu s-a extins.
        Last edited by prometheus; 17 February 2015, 22:05. Reason: Automerged Doublepost
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Originally posted by pippen View Post
          Fratilor dar panarama sunt ))
          Ma duc la reprezentanta, eu fiind ferm convins ca mi-a aparut rugina la troaca(conform pozelor).
          Si ma pun eu sa explic care e baiul, unde e rugina, ca nu se poate asa ceva la masina noua si se strang in jurul meu o gramada de ingineri si inginerusi inclusiv patronul reprezentantei sa-mi asculte povestea mea lacrimogena.
          Si ma duc dragilor cu tot alaiul dupa mine, de parca eram la nunta, la caruta sa le arat portbagajul unde e rugina.
          Ghiciti care era baiul ? Masticul cu care e lipit chederul de portbagaj are culoare ruginei la mine(ma gandesc ca la toti). Cand au lipit chederul cei de la fabrica,a curs un pic de mastic exact pe o imbinare a caroseriei si astfel dadea impresia ca a puscat vopseaua in locul ala si ca a aparut rugina. Eu am tot sters la ea dar nu s-a dus, dar astazi a aparut unul cu degresant la reprezentanta si s-a dus masticul ala.
          Nu vreau sa stiti cum m-am simtit, m-as fi ascuns sub masina dar am 1,94 inaltime deci cam greu.
          PS: Va rog fiti blanzi la vorbe cu mine ) Mi-au fost suficiente momentele traite la reprezentanta.

Faina povestea, mai bine ca ai fost la ei si nu sunt probleme, ceara aceea de cavitati este foarte buna , si se poate aplica si pe unde nu esti sigur ca este ceara suficienta

Comment

• In sfarsit cei din reprez au gasit un client unde sa-si arate nivelul ridicat de cunostinte, pricepere in meserie, sa umflat orzul in ei....nu trebuie sa te simti penibil vor fi destule momente in care iti vei arata muschii.....altfel nu se poate.
            Bine ca era ceara......bafta! La vara sa dai si tu cu ceara...sunt locuri destule....
            Last edited by Oti; 18 February 2015, 10:05.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1424253217.820031.jpgImageUploadedByTapatalk1424253227.930824.jpgImageUploadedByTapatalk1424253235.198547.jpg
              Scuze pentru Off dar eram dator.

Sent from my iPhone using Tapatalk
              sigpic

Comment

• Pe capota e normal, la lovitura idem, iar sus pe plafon nu mi se pare normal, dar si la logan mi-au sarit pitricele si pe plafon...
                Si pe plafon esti sigur ca e rugina?
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Mda, masini lovite. Capota are aceleasi puncte ca si bara fata, iar bara e din plastic, deci dubii ca ar fi rugina pe capota.
                  Logan 2 prezentate aici cu rugina nu erau lovite.
                  Avensis-ul ala e o maisna neingrijita la standardele la care isi ingrijesc loganistii masinile.
                  Last edited by mr.K; 18 February 2015, 13:12.

Comment

• Acolo e rugina de "tip logan", adica pare floare.
                    Aia nu e o zona expusa loviturilor de pietre etc.
                    In rest, la celelalte 2 e clar.
                    Attached Files

Comment

• Aia nici nu am observat-o.

@Stoicanu, scoate dslr pune lentila macro, si ia toyota la ruginat
                      Last edited by mumus; 18 February 2015, 13:45. Reason: Automerged Doublepost
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ce este pe bara fata se curatza
                        Ce este pe capota este rugina
                        A sarit vopseaua ca este norma dar in acelas timp a si ruginit
                        Si eu am vopseaua sarita pe capota dar nu a ruginit.
                        Pe plafon sub streasina aia e rugina nu sus iar i spate unde e lovita parca e tabla fara nici cel mai mic tratament.

De maine cu dslr ,gata
                        La vanatoare de rugina

Last edited by stoicanu; 18 February 2015, 13:49. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• Asta vroiam sa spun si eu, am vazut logan2 in parcare, aripa spate zgariata/lovita (suprafata destul de mare cu tabla goala) de 1 an si nu a ruginit, am sa iau aparatul sa fac o poza......special am asteptat sa vad daca rugineste, o urmaresc de mult timp.......
                          Last edited by Oti; 18 February 2015, 14:58.

Comment

• Deci, pana la urma, are tabla galvanizata sau e doar chestie de marketing?

Comment

• Dacia nu are tabla galvanizata. Daca ar fi avut asa ceva, nu mai scapam de reclamele pe tema asta.
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• am sa pun poza drept dovada , sper sa nu fiu suspectat de "golaneala cu Dacia"......tabla a ramas la culoarea gri-metal (un pic patinata de vreme) aproape un an....9-10luni
                                Last edited by Oti; 18 February 2015, 15:08.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google